Er even tussenuit: Puur Genieten

Optimel Puur genieten 02

Gesponsord artikel

Nu de dagen langer worden, en het zonnetje zich vaker laat zien vind ik het heerlijk om na een dag werken nog even op pad te gaan. Omdat ik de hele dag binnen op kantoor zit is het extra fijn als ik ‘s avonds nog even weg kan. Nog even lekker naar buiten, genieten van het mooie weer. Bij mij in de omgeving is er meer dan voldoende groen te vinden. Ideaal om even buiten in het park een wandeling te maken en te relaxen. Heerlijk met het voorjaarszonnetje er bij.

Optimel staat bekend om de leuke acties, al meerdere keren heb ik met korting een sauna bezocht. Nu is Optimel een andere leuke actie gestart, ze geven een shopper cadeau! De shopper kun je sparen doormiddel van de actieverpakkingen van Optimel Puur. Leuk om weg te geven aan je vriendin, moeder of zus. Of om stiekem zelf te houden natuurlijk!

De shopper is ideaal om een kleedje en wat lekkers in mee te nemen als je op pad gaat om puur te genieten. Bijvoorbeeld als ‘s avonds na een lange dag werken nog even het park in gaat.

Optimel Puur shopper

Optimel heeft zes leuke shoppers uitgebracht voor dit voorjaar, klik hier om de shoppers te bekijken. Om een shopper te bemachtigen hoef je alleen het volgende te doen: koop een actieverpakking Optimel Puur en vul de code in op www.optimel/nl/puur. Hier kun je de keuze maken uit een van de 6 leuke dessins. Deze actie loopt t/m 22 mei.

Optimel Puur

Optimel Puur is een nieuwe yoghurtdrank van Optimel, zonder toegevoegde suikers en zoetstoffen. We hebben meteen de gelegenheid meteen aangegrepen om de yoghurtdrank te testen. We zaten er inmiddels toch voor op ons kleedje in het zonnetje.

Optimel Puur is verkrijgbaar in de smaken: bosvruchten, perzik en rode vruchten. Mijn favoriet is de variant met rode vruchten. Bij de eerste slokjes moest ik even wennen, het is duidelijk minder zoet dan de bekende Optimel-yoghurtdrank. Maar na een paar slokken was ik gewend, en smaakte het naar meer. Een lekkere afwisseling die niet zoet is, maar wel een lekker smaakje heeft.

Hebben jullie Optimel Puur al getest? Moest je ook even wennen aan de minder zoete smaak?
De shopper met ‘I like your taste’ erop is mijn favoriet. Welke shopper kies jij?

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments
  1. Ja, dat heet een shopper. Maar je kunt hem natuurlijk ook als boodschappentas gebruiken.
   Wat vreemd dat er niets gebeurd, bij mij opent de actiepagina van Optimel. Misschien komt het doordat je vanuit het buitenland op de pagina probeert te komen.

   1. Bij mij betekent ‘shoppers’ iets heel anders! Dus ik vond het grappig dat jullie een boodschappentas zo noemen.
    Ja, ik denk dat je gelijk hebt dat ik niet bij de Optimel-pagina terecht kan komen omdat het hier niet verkocht wordt. Toch vreemd, want andere merken die hier niet bekend zijn kan ik wel openen…
    Erg leuk verhaaltje en foto’s van je Optimel picknick trrouwens! ☀️

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk