Kom jij naar de BrendaKookt & OhMyFoodness BBQ?

Biggest Blogger BBQ

Zeg je mooi weer, dan roepen wij Hollanders massaal BARBECUE! Zodra de temperatuur stijgt en de eerste zonnestralen zich laten zien komen de barbecue-kriebels opborrelen. Tijd om de barbecue van zolder te halen zodat we hem er bij kunnen pakken zodra het mooi weer is.

Nu heb ik iets super SUPER leuks! Ik mag samen met mijn lieve foodievriendinnetje Sabine een barbecue organiseren. Niet zomaar eentje, nee ‘The Biggest Bloggers BBQ’! Dit wordt medemogelijk gemaakt door MAGGI én (het leukste van alles) jullie mogen daarbij aanwezig zijn! Super tof hé? Dit is dé manier om jullie te ontmoeten!

Wat is er leuker dan met een grote gezellige groep te gaan barbecueën? Denk aan lange tafels, schalen met salades, verfrissende drankjes, een muziekje op de achtergrond én natuurlijk heerlijk gemarineerd vlees. Lekker relaxed, genietend van lekker eten en bijkletsen met iedereen.

Powered by MAGGI

Onze Biggest Bloggers BBQ is powered by MAGGI. Dit houdt in dat MAGGI samen met mij en Sabine gaat zorgen voor alles wat we nodig hebben bij een geslaagde barbecue. We zorgen voor lekker gemarineerd vlees waar we uiteraard MAGGI’s BAK & BBQ Marinades voor gaan gebruiken. Daarbij wil MAGGI graag een mooie sfeerfilm maken van onze barbecue. Tijdens het evenement wordt er gefilmd en kun je geïnterviewd worden. Geen stijf gedoe, gewoon een comfortabele en gezellige sfeer. Zoals een barbecue hoort te zijn.

Praktische informatie

Wanneer: zondag 7 juni vanaf 16.00 uur.

Locatie: ergens in de omgeving van Amsterdam. De exacte locatie houden we nog even geheim.

Kosten: aan het event zijn geen kosten verbonden. We willen een gezellige barbecue organiseren voor onze trouwste fans. We vragen geen entree en ook voor het eten en de drankjes hoef je niet te betalen.

Het eten:  Sabine en ik stemmen samen met een chefkok het barbecuemenu af. We streven naar een mooi gevarieerd barbecuemenu. Verwacht goed gemarineerd vlees, maar ook lekkere groentegerechten en bijgerechten. En wie weet kom je ook een aantal toppers van onze blogs tegen!

Voor wie?: Voor JOU! Onze lezers! En je mag een +1 meenemen. Of dat nou je moeder, zusje, vriend, man, collega of buurman is maakt ons niet uit, zolang het maar gezellig is. Kindjes zijn ook van harte welkom, wij zorgen voor de oppas en activiteiten voor de kids!

Meld je aan!

Helaas kunnen Sabine en ik niet al onze volgers uitnodigen, daar zou de Amsterdam ArenA nog te klein voor zijn ;) Dus moeten we een selectie maken.

Lijkt het leuk om aanwezig te zijn bij onze super gezellige Biggest Bloggers BBQ op zondag 7 juni? Ben je fan van lekker eten en vind je het niet erg om daarover te praten? Klik dan hier om je aan te melden. Uit de aanmeldingen kiezen wij 25 gelukkigen die met zijn/haar +1 een uitnodiging ontvangen voor onze barbecue.

We zien je 7 juni op onze barbecue, duimen jullie mee voor mooi weer?

Liefs, Sabine en Brenda

 

———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
16 comments
  1. Oh wat leuk en lekker. Ik ben dan ‘jammer genoeg’ op vakantie. Anders had ik me direct aangemeld. Lijkt me heerlijk om jullie kookkunsten eens in het echt te proberen! :) Heel veel succes en plezier ermee.

  2. Oh wat gaaf! Helaas moet ik dan net werken die middag tot vijf :(
    Hoop dat het een gezellige avond wordt dan en jullie mooi weer hebben!

  3. Ik heb mij aangemeld! Super leuk idee :-) Ben benieuwd of ik uitgenodigd wordt met mijn vriend, zijn allebei fan van BBQ, lekker eten en nieuwe gerechtjes uitproberen :-)

  4. Wat een super leuke actie! Gelukkig nog niets gepland staan! Heb me aangemeld samen met m’n schoonzus en haar zoontje/mijn neefje! We houden alle 3 van lekker eten en een BBQ vind ik echt een feestje!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk