Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots juni #1

Snap Shots juni 0109

De afgelopen weken waren druk. Wat vliegen de weken dan snel voorbij hé? Echt bizar, voor we het weten is de zomer voorbij, we moeten er dus eigenlijk ontzettend van genieten. Vanaf nu ga ik dat meer doen heb ik me voorgenomen.

De afgelopen weken heb ik ook genoten hoor. Ik organiseerde met Sabine natuurlijk onze barbecue. Ook stond ik in een magazine, nam filmpjes op, ging uit eten en heb hard gewerkt aan mijn blog. Kijk mee naar mijn afgelopen weken in foodfoto’s.

Snap Shots juni 0101

Op het werk (een Hogeschool) stond ineens een pop-up frozen yoghurt stand in het restaurant. Dat laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Ik nam frozen yoghurt met aardbei en kiwi met karamelsaus en als toppings oreo, nootjes en m&m’s. Niet verkeerd zo’n lunchpauze ;)

Nadat ik op wintersport was geweest ben ik even gestopt met het maken van filmpjes. Door de situatie (lees zwangeschap ;)) kwam het er telkens niet van om het weer op te pakken. Zo jammer want het is eigenlijk zo leuk om te doen! Daarom ben ik de afgelopen weken weer begonnen. Op zaterdag staan vanaf nu filmpjes online, die van afgelopen week bekijk je hier.

Het filmpje van deze foto moet nog online komen. Ja, ik stop mijn vinger in de pot, en nee het is geen nutella of pindakaas..

Snap Shots juni 0103

De dag dat wij (en zo’n beetje met ons heel Nederland) ging barbecueën en we door regen eindigden met het vlees in de keuken…

Lekkere toetjes hoeven niet ingewikkeld te zijn. Ik heb een super lekkere vanille yoghurt ontdekt. Binnenkort vertel ik jullie er meer over. Bij mijn schoonfamilie viel het in ieder geval in de smaak!

Snap Shots juni 0102
Tussen het werken door is er ook gerelaxed in het zonnetje. Extra lekker met rijstwafels met pindakaas, nutella en banaan. Al moet je dat met warm weer wel snel opeten voor het smelt.

Samen met Monique en Pauline sta ik met een artikel in de terrasspecial van Talkies Magazine, super leuk!

Snap Shots juni 0106

De Biggest Bloggers BBQ van mij en Sabine mag niet ontbreken in deze Snap Shots. Ook al heb ik al een voorproefje gegeven. Een paar extra kiekjes achter de schermen.. Binnenkort kan ik jullie nog meer van de barbecue laten zien.

Snap Shots juni 0104

De dag na de BBQ moest ik even bijkomen. Gelukkig had ik mijn werkdag geruild zodat ik het even rustig aan kon doen en alles op me in kon laten werken.

De dag daarna was het tijd om met de foodievriendinnetjes uit eten te gaan. Van dit chocoladecakeje loopt het water toch in de mond? Lees hier waar en wat we hebben gegeten.

Snap Shots juni 0108

Er is weer veel foodpost bezorgd. Omdat ik niet fulltime aan mijn blog werk komt het regelmatig voor dat er pakketjes bij de buren opgehaald moeten worden. Ik ben heel erg blij met onze buurtjes. Conimex bracht een pakket met de nieuwe wok paste’s. Stiekem vond ik de bijgeleverde Pro Chobs waardoor je gemakker met stokjes kunt eten nog veel leuker ;) Na mijn Vietnam avontuur weet ik namelijk dat ik nog een beetje moet oefenen met dat eten met stokjes. Dit komt daarbij wel van pas!

We Love Cooks is een nieuw inspiratieplatvorm voor de thuiskok. Als lancering werd dit leuke kettinkje bezorgd, érg toepasselijk :)

Snap Shots juni 0105

Zomaar een werkdag…  Al een hele tijd is er vlakbij het werk een Mc Donalds geopend. Schandalig dat ik daar met collega’s nog niet had gegeten. Tot nu.

.
Ook had ik met collega’s een gezellig uitje. We maakten (en aten) Mediterraanse tapas. Dé ontdekking van de avond: brie met appelstroop.

Snap Shots juni 0107

Als ik gewerkt heb kookt mijn vriend meestal voor me. Gister stonden de preirolletjes op het menu. Hij gaf er een eigen twist aan dor paprika en courgette toe te voegen. I like!

Wat ik jullie helemaal ben vergeten te zeggen: ik ben ook dit jaar weer met een moestuin gestart. Ik hoop dit jaar op betere resultaten dan vorig jaar ;) Van MAGGI ontving ik de makkelijke moestuin, ideaal voor een tuin die compleet bestraat is. Tot nu toe groeit de sla, pompoen en aardbeitjes goed. Alleen de tomaten gaan het niet redden denk ik. Als ik uit de moestuin kan oogsten laat ik het jullie zeker weten.

Zo, dat waren de afgelopen weken in een notendop. De zomer komt er aan en er komen heel veel leuke dingen aan. Ik ga naar een aantal foodevents (waar ik ook ga vloggen voor jullie) en heb ook een paar leuke uitjes op de planning en ga nog op vakantie! Uiteraard laat ik jullie dit allemaal zien in de volgende editie van de Snap Shots.

Hoe is het met jullie? Staan er nog leuke fooddingen op de planning? Ga je op vakantie en in een ander land het eten ontdekken?

———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *