Ga naar de inhoud

Zomerrooster op BrendaKookt.nl

Zomerrooster Brenda Kookt

Iets eerder dan gepland, bij deze kondig ik het zomerrooster aan op Brenda Kookt. Niet omdat ik het bloggen niet leuk meer vind. Het is juist super leuk, en daarom besteed ik er soms iets te veel tijd aan.

Ik merk aan mijn lijf dat ik het iets rustiger aan moet gaan doen. De afgelopen maanden voelde ik me heel erg goed, ik had energie voor 10 dacht ik. En daardoor heb ik veel gedaan. Zowel privé, voor het blog als bij mijn andere baan, overal was het druk. Alles bij elkaar merk ik dat het iets te veel aan het worden is, zeker in combinatie met de zwangerschap. Daarom ga ik het de komende weken voor- en tijdens mijn vakantie iets rustiger aan doen.

Minder artikelen

Tot eind augustus verschijnen er minder artikelen op het blog, ongeveer 4 per week. Ik probeer op maandag, woensdag, vrijdag en zondag sowieso een artikel te plaatsen. Soms zal er op dinsdag of donderdag ook een artikel geplaatst worden, bijvoorbeeld als er een gesponsord artikel online komt.

In de tussentijd blijf ik natuurlijk koken en komen er zeker ook nieuwe lekkere zomerrecepten online. Maar ook hoop ik nu tijd (en de rust) te vinden om inspiratie op te doen voor het komende jaar. Zo kan ik ook dit najaar weer knallen met lekkere recepten!

Tussendoor ga ik genieten van de zomer. Ik ga een weekendje naar Terschelling, een paar dagen naar de camping én op vakantie naar Italië. Hierover ga ik jullie natuurlijk van alles vertellen (en laten zien) op het blog!

Inspiratie

Via Facebook zal ik naast de nieuwe recepten ook regelmatig bestaande recepten plaatsen, zo kun je toch iedere dag iets nieuws van Brenda Kookt koken als je wilt 😉

Meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje in de uitgebreide receptenindex, hier staat zeker genoeg lekkers voor je tussen! Bijvoorbeeld in de categorieën salades, zomerrecepten, BBQ of de makkelijke maaltijd. Maar vergeet ook de nagerechten niet.

Wil je niets missen van mijn zomeravonturen? Volg me dan via Instagram (username @brendakookt) of Twitter, hier houd ik jullie op de hoogte en deel ik (food)foto’s.

Laten we er meteen een kletsartikel van maken! Hoe gaat het met jullie? Is er de komende zomer tijd voor vakantie en om lekker bij te komen? Wat voor leuks gaan jullie allemaal doen?

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op