Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Gek op….

Gek op 02

Laatst vertelde ik jullie dat ik gek ben op hagelslag. Na jullie enthousiaste reacties bleek dat jullie ook gek zijn op hagelslag! Ik ben niet de enige die ontzettend kan genieten van een beschuitje hagelslag op de vroege ochtend en soms stiekem even snel een shotje hagelslag neemt. Gewoon, zo uit het pak.

Samen met Albert Heijn gingen we opzoek naar meer producten waar we allemaal gek op zijn. Check deze collage van een selectie van de geweldige inzendingen:

Gek op

Naast hagelslag (waar ik jullie al heel veel over heb verteld, klik hier) ben  ik ook gek op deze (toevallig allemaal Hollandse) producten:

 • Pindakaas! Ik ben een echte pindakaaslover, het liefst neem ik iedere dag minimaal 1 boterham pindakaas mee in mijn broodtrommel. En die eet ik dan natuurlijk als laatste op.
 • Kaas. Vooral nu tijdens de zwangerschap ben ik gek op kaas, ik lust er wel pap van. Extra lekker op een cracker of…
 • ..op brood! Ik ben wat dat betreft een echte Hollandse meid. Geef mij een goede snee brood bij de lunch, ontbijt of tussendoor. Super simpel, maar daar kan ik gewoon van genieten.
 • Nu de dagen donkerder worden is een stroopwafel een van mijn favoriete koeken. Wist je dat het extra lekker is als je de koek even op een warme beker koffie of thee legt? Daar wordt de karamel lekker zacht van.
 • En wil je me echt verwennen? Geef me dan een goede punt verse appeltaart, beetje slagroom er bij.. dát is pas genieten!

En nu ben ik heel erg nieuwsgierig: Waar ben jij gek op?

 

Dit artikel is een samenwerking met Albert Heijn, klik hier voor mijn disclaimer

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

9 Reacties

 1. Marja 2 oktober 2015 om 17:50

  Hoi Brenda,
  Weet je wat ook lekker is? De stroopwafel even 20 – 25 seconden in de magnetron leggen op een schoteltje! Dat is pas smullen…..vloeibare ( en hete! ) caramel en warme koek….werkelijk een zaligheid! Kop koffie of thee erbij en mij hoor je voorlopig niet. Lol. Of een lekkere punt appeltaart met noten! Heerlijk! Om te smullen. En brood….ja ik ben ook een echte hollandse meid hoor! In het ziekenhuis mocht ik voor het eerst weer eten, na 3 maanden!, en toen vroegen ze wat ik zou willen. Wat ik nou echt een traktatie vond. En ik zei….2 sneden donkerbruin brood met kaas alsjeblieft! Ze stonden me met open mond aan te kijken en konden het niet geloven dat ik niet om biefstuk of frietjes of zoiets vroeg. Maar ik meende het echt. Dat had ik het meest van alles gemist. Pindakaas was trouwens ook goed geweest, want ik eet elke dag 1 snee met pindakaas en soms zelfs met hagelslag erop! Heerlijk! Dus je kunt wel zeggen dat ik een echte hollandse meid ben! Lekker hoor!
  Groetjes en tot een volgende keer,
  Marja. :-D

  1. Brenda Kookt 3 oktober 2015 om 09:15

   Wat een leuke reactie Marja! Die stroopwafel in de magnetron ga ik zeker snel proberen. Pindakaas en hagelslag samen is ook een van mijn favoriet. Echt een traktatie he? Groetjes, Brenda

 2. astrid 3 oktober 2015 om 10:53

  Hoi Brenda,

  Ik ben gek op zalm, geitenkaas, maar ook bloemkool en gebakken aardappeltjes. Favoriet zijn de aardappeltjes van jou met rozemarijn en thijm. Een donkerdonker bruine boterham hmmmmm lekker.

 3. Els 4 oktober 2015 om 11:18

  Ik ben ook dol op kaas en dan ook echt alle soorten, ook vind ik grillworst met ham en kaas super lekker en voor een hartige taart met shoarmavlees mag je me altijd wakker maken

  1. Brenda Kookt 5 oktober 2015 om 17:08

   Een hartige taart met shoarmavlees heb ik nog nooit gegeten. Misschien moet die maar op mijn to-cook lijstje

 4. Eva 5 oktober 2015 om 13:36

  Donkerbruin broodje met sla, rosbief, zachte geitenkaas, honing en geroosterde pijnboompitjes <3 Of vers gebakken appeltaart die nog lauwwarm is, met vers geklopte slagroom. Genieten! :)

  1. Brenda Kookt 5 oktober 2015 om 17:09

   Ohh zeker genieten! Dat broodje zou ik ook wel lusten. Al laat ik de rosbief tot eind november nog even staan ;)

   1. Eva 5 oktober 2015 om 19:15

    Extra genieten daarna ;) Is ook erg lekker met kipfilet trouwens! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *