Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots november #1

Snap Shots november 0109

De afgelopen twee weken waren heerlijk. Ik heb gezellige dates met vriendinnen en familie gehad, had een perfecte zondag met mijn lief, kookte veel van mijn eigen blog, bereidde sinterklaasrecepten voor én bezocht mijn voorlopig laatste foodevent in Amsterdam.

Kijk mee naar mijn afgelopen 2 weken in foodfoto’s:

Snap Shots november 0103

De afgelopen weken was ik veel thuis, maar had ik niet altijd zin en puf om nieuwe recepten te koken. Daarom heb ik regelmatig recepten van mijn eigen blog gekookt. Lekker makkelijk. En ik moet je zeggen dat dat best wel goed bevallen is. Er staat natuurlijk ook al genoeg lekkers hier op Brenda Kookt ;)

Een selectie van de gerechten die ik van mijn eigen blog kookte: De spitskoolstamppot bracht me op het idee om een Friday 5 van stamppotten te maken. Ook aten we eindelijk weer eens de nachoschotel, dit blijft super lekker. Voor mezelf maakte ik geroosterde pompoensoep. Joost gaat in dat geval liever voor tomatensoep uit een pakje ;)

Nadat ik mijn basisrecept voor pannenkoekenbeslag had gepubliceerd wilde ik zelf direct weer pannenkoeken eten. Dus dat deden we..

Snap Shots november 0105

Ik vind het ook heerlijk dat ik nu lekker de tijd heb om wat lekkers van mijn ontbijt te maken. Nu in de herfst ga ik regelmatig voor een lekker warm ontbijtje. Bijvoorbeeld havermout met appel, rozijntjes, speculaaskruiden en en een paar kruidnootjes (dit at ik op in bed omdat ik veel te vroeg wakker was). Of de havermout met gekarameliseerde banaan (klik hier voor het recept van dit lekkere kommetje havermout).

Snap Shots november 0106

Jullie hoeven niet bang te zijn dat ik veel in mijn eentje thuis zit. Iedereen leeft ontzettend mee en pakt deze kans om nog even met me af te spreken voor de kleine er is.

Met verschillende vriendinnen en mijn zusje heb ik lekker geluncht. Fijn om hier nu even lekker de tijd voor te hebben. En ook komen er regelmatig vriendinnen en familie op de koffie. Soms nemen ze zelfs lekkers voor me mee, alsof ik nog niet genoeg lekkers eet ;)

Snap Shots november 0108

Ook geniet ik nog even lekker van quality time met Joost nu we nog geen oppas hoeven te regelen. En dan is warme choco met slagroom en een stuk taart soms wel op zijn plek ;)

Snap Shots november 0107

Tussendoor werk ik ook nog door aan de site. Recepten voor Sinterklaas en Kerst worden voorbereid. Er zitten weer een paar toppers van recepten bij hoor! Zijn jullie al nieuwsgierig naar wat er komen gaat?

Snap Shots november 0104

En natuurlijk zorg ik goed voor ons #smoothietime!
Snap Shots november 0101

Al een tijd bezoek ik geen evenementen meer in Amsterdam. Ik heb er de puf niet echt voor en besteed de tijd liever thuis. Maar voor één event maakte ik een uitzondering: de lancering van het Guilty Pleasures kookboek van Sabine. Zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen werden er alleen maar lekkere dingen op de perslancering geserveerd. De choco-fudge taart uit boek stal de show.
Binnenkort vertel ik jullie meer over dit super lekkere kookboek.

Snap Shots november 0110

En toen was het alweer zondag. Na een gezellige verjaardag bij vrienden hield ik een heerlijke lazy sunday. Daar hoort een lekker soepje met stokbrood bij. Voor mij geen filet american, maar wel stokbroodjes met truffel- en knoflookmayo. Die zijn minstens net zo lekker.

Zoals jullie misschien begrijpen ben ik mega nieuwsgierig naar wat de komende weken ons gaat brengen. Over 2 weken zijn we de uitgerekende datum al gepasseerd. De agenda is tot nu toe vrij leeg, maar ik weet zeker dat ik me niet ga vervelen. En ja er moet toch gegeten worden, dus dan kan ik net zo goed foodfoto’s voor jullie maken. In de Snap Shots laat ik jullie weer zien hoe ik de weken door ben gekomen. (gedeeltelijk) Met of zonder baby in mijn armen :)

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

5 Reacties

 1. Marlotte 10 november 2015 om 07:11

  Kan niet wachten tot de nieuwe recepten voor Sinterklaas en Kerst online komen! Oeh, havermout met speculaaskruiden en kruidnootjes is mijn favoriete ontbijtje van de laatste tijd. Ik kom al helemaal in de stemming haha Zoveel lekkers komt voorbij, heerlijk!

 2. Annelies 10 november 2015 om 09:34

  Kijk al uit naar de Sinterklaas recepten! Heerlijk!

  Succes met de laatste loodjes :-)

  1. Brenda Kookt 11 november 2015 om 07:48

   Dank je wel Annelies, en uhm.. nog even geduld. Voor ons allebei ;)

 3. Mieneke James 14 november 2015 om 14:27

  Complimenten voor je vrolijke verhalen en recepten. Ik kook graag en zal ze zeker uitproberen. Speciaal de recepten waarbij je geen uren in de keuken staat.Bade hersentumor kook ik nog steeds graag, maar het kost meer tijd en moeite. Verder wens ik jullie een gezonde baby en veel genieten van de veranderingen die gaan plaats vinden. Uiteraard later een gezonde hap, klaargemaaktdiir zijn eigen moeder!

  1. Brenda Kookt 16 november 2015 om 07:40

   Dank je wel Mieneke. En wat fijn dat je nog steeds kunt genieten van koken, ondanks dat het je meer tijd kost.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *