Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Geniet van de feestdagen!

Brenda Kookt Fijne Feestdagen 2014 03

Het is zover, het is Kerstmis! Afgelopen maand heb ik jullie voorbereid op heerlijke kerstdagen, en dat is maar goed ook. De afgelopen week is Brenda Kookt massaal bezocht. Het is super om te zien dat jullie met zovelen mijn blog weten te vinden.

Ondanks mijn zwangerschapsverlof en de geboorte van ons meisje Fem heb ik jullie de hele maand kunnen voorzien van heerlijke kerstrecepten. Persoonlijk ben ik daar best trots op, ik heb de afgelopen maanden flink vooruit gewerkt. Het kan niet anders dan dat er voor iedereen iets lekkers tussen zat. Of je nou gaat gourmetten, uitgebreid dineren of samen met familie een buffet met verschillende kleine hapjes maakt.

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen met familie en/of vrienden en hoop dat het lekkere eten jullie zal smaken. Eten is niet het hoofddoel van de feestdagen, maar het maakt het wel extra leuk en lekker. Geniet hier van, en van elkaar.

Mijn kerst is ietsje anders dan normaal, het is de eerste kerst met zijn drietjes. Ik ga minimaal koken (dat wordt dit jaar voor mij gedaan), en maximaal genieten. De snap shots hiervan ga ik zeker delen binnenkort.

Liefs, Brenda

P.s. Voorlopig doe ik het nog rustig aan en houd ik verlof. De komende maand komen er daarom niet iedere dag nieuwe artikelen online, maar om de dag. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag wordt er een artikel gepubliceerd. 

———————————————

Klik hier voor meer kerstinspiratie.
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

17 Reacties

 1. Marlotte 25 december 2015 om 07:16

  Wat ontzettend leuk zo’n eerste kerst met z’n drietjes. Ik wil jullie een hele fijne kerst toewensen, geniet ervan!

 2. Marianne Juninck 25 december 2015 om 08:49

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Fem !???We wensen jullie veel geluk met haar en ook fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar samen. En geniet van haar ?

 3. Marianne Juninck 25 december 2015 om 08:54

  Overigens nog bedankt voor al je mooie recepten en tips van het afgelopen jaar ze kwamen goed van pas ?En veel succes voor 2016 ?

 4. Heike. 25 december 2015 om 09:28

  Goedemorgen Brenda.

  Dankjewel voor al je heerlijke recepten dit jaar en heb er van genoten.

  En wens jou en je familie ook fijne Kerstdagen toe en maak er een gezellige dagen van metelkaar.

  En gelukkig en vooral gezond 2016 wens ik jullie en dat wij volgend jaar weer van al je heerlijke recepten kunnen genieten.

  En geniet van jullie lieve meisje.

  Warme Kerstgroetjes Heike.

 5. Margie Theunis 25 december 2015 om 10:31

  Hallo Brenda

  Wens jou ook hele fijne dagen.
  En bedankt voor al die heerlijke recepten.?
  Geniet fijn van je gezin

 6. rinnie 25 december 2015 om 22:10

  Vandaag jou “citroencake uit een glaasje” gemaakt. Ik had er nog wat Limoncello aan toegevoegd. Was onderdeel van een grand dessert. Smaakte goddelijk!!

 7. sonja janssen 25 december 2015 om 22:25

  Fijne feestdagen!
  Lekker genieten met z’n drietjes!

 8. karin 26 december 2015 om 08:08

  Zelfs je vriendinnen plukken van alles van je site;-) Ga nu snel aan de pavlova beginnen!! Gezellige dag, en tot morgen!!

 9. Tanja 27 december 2015 om 11:48

  Het waren heerlijke kerstdagen dan dat in meer dan 1 opzicht! Het eten,samen met elkaar was zeer geslaagd! Maar juist dat SAMEN ( sorry dat ik het uitschreeuw) maakte het zo fantastisch.
  Samen met mijn lief waar ik al 33 jaar mee getrouwd ben, mijn drie dochters van 32,32, en 29 die nog alle feestdagen met ons vieren. Samen is datgene wat ik tot mijn grootste zegeningen tel, de grootste is hun gezondheid :-) Jullie zijn nu ook samen! Geniet ervan, neem het als een spons in je op! Spaar herinneringen, bewaar die als de kostbaarste diamanten! Vooral het eerste jaar gaan de veranderingen zo snel! Echt, dat is veel en veel belangrijker dan werken! Ik vind dan ook dat je van plan bent nog te veel te bloggen! Neem daarom gas terug als je dat ook voelt, een goed bedoelde raad! Geniet van je lief en je dochter Fem en mogen jullie ook een gezegend 2016 krijgen !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *