Snap Shots mei #2

Snap Shots mei 0215

De afgelopen twee weken werkte ik lekker door aan boek en blog. Hierdoor maakte ik niet zoveel foodfoto’s. Wel zie je hoe ik in mijn eentje ontbijt als iedereen slaapt, de stapel kookboeken die op me ligt te wachten, een artikel in een magazine en we gingen een weekendje weg.

Snap Shots mei 0205

Zondag ochtend 9 uur. Mijn huisgenoten slapen nog en weer en dus ga ik even lekker zitten voor een uitgebreid ontbijtje. All by myself. Maar dat is soms juist heel erg lekker.

Snap Shots mei 0206

Ook de mini weet wat lekker is. Ze wist niet hoe snel ze naar de pot Ben & Jerry’s moest grijpen ;)

Snap Shots mei 0208

Tussen de bedrijven door werk ik nu hard aan Snelle Klassiekers. Het is even topdrukte. Ik kan niet wachten om het aan jullie te laten zien. Maar het duurt nog een paar maanden.

Snap Shots mei 0210

En deze stapel kookboeken ligt nog op me te wachten. Hier gaan jullie binnenkort meer over lezen op Brenda Kookt.

Snap Shots mei 0203

In de vriendin stond afgelopen week een leuk artikel over foodbloggers waarbij ook Brenda Kookt werd genoemd. Leuk detail: de eerste die me had gespot was mijn zusje die in Spanje vakantie aan het vieren was.

Snap Shots mei 0211

Stiekem snoepen, I’m guilty! Restjes pindakaas zijn nog lekkerder met een beetje hagelslag er bij.

Snap Shots mei 0204

Lucky me! Matthijs van het ProeVkantoor kwam een hele mooie krat met groente en fruit uit de regio brengen. Vanavond ga ik aan de slag met de raapsteeltjes die in het pakket zaten.

ProeVkantoor is een regionaal initiatief waarbij je wekelijks een krat vol duurzaam geteelde groente en fruit van telers uit de buurt ontvangt. Een aanrader voor iedereen die gek is op vers, klik hier voor meer informatie

Snap Shots mei 0201

Afgelopen weekend reisden we af naar het Zuid-Oosten van het land met de schoonfamilie. De pizzarette ging ook mee. Aanrader als je met een groep mensen bent.

Snap Shots mei 0202

Het weerbericht was niet zo goed, maar het viel uiteindelijk ontzettend mee. We hebben heerlijk weer gehad. Zaterdag bezochten we Irrland, een grote speeltuin/avonturen boerderij net over de grens in Duitsland. Vooral kinderen kunnen hier lekker spelen.

Maar weet je wat daar super tof was? Overal in het grote park vind je plaatsen om te picknicken en barbecueeën. De barbecues kun je gewoon gebruiken, zelf moet je alles meenemen zoals bestek, borden en vlees etc. Het zag er echt super leuk uit! Wij wisten dit niet en hadden dus niets mee, best lastig als je de hele middag overal waar je komt barbecue-geuren ruikt ;) Al waren de ijsjes die er verkrijgbaar waren ook best lekker hoor.

Snap Shots mei 0212

En als je in het zuiden van het land bent eet je natuurlijk de lekkerste asperges. Echt genieten hoor.

De komende weken gaan we verder op deze voet. Ik ben voornamelijk aan het werk aan boek en blog. Ook bezoek ik de binnenkort een paar food-evenementen. Tussendoor geniet ik van mijn gezinnetje en staat er afentoe een uitje met familie of vrienden op de planning. Wat ik allemaal ga eten dat weet ik nog niet, maar dat zien jullie over 2 weken natuurlijk weer terug in de nieuwe editie van de Snap Shots. 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk