Snap Shots juni #1

Snap Shots junu 0119

Het is inmiddels alweer 3 weken geleden dat ik mijn snap shots met jullie deelde. De hoogste tijd voor een nieuwe editie! De afgelopen weken was ik lekker productief, probeer ik gezond te eten, maar at ik eigenlijk heel veel lekkere (en niet zo gezonde) dingen, bezocht een aantal hele leuke foodevents en had gezellige etentjes met vriendinnen.

Ik hoop dat je zin hebt om plaatjes te kijken want er zijn lekker veel foto’s gemaakt. Kijk mee naar mijn afgelopen weken in food-foto’s:

Snap Shots junu 0115

Laat ik de aftrappen met de gezondere foto’s. Ik had me namelijk voorgenomen om even streng te zijn en lekker gezond te eten. Het ging 2 dagen goed, tot ik begon met het koken en fotograferen van de zoete hoofdstukken van mijn boek. Wat ik voor het boek kook moet goed geproefd worden, dus mijn voornemen was al snel van de baan…

Snap Shots junu 0110

Na een meeting bleef ik zitten om te werken en eten bij de Plantage in Amsterdam. Ik nam de tartine met crème van geitenkaas met gegrilde honingpeer en hazelnoten. #aanrader

Snap Shots junu 0104

Rosti Mepal stuurde me dit leuke picknick-setje. Ik ben heel erg blij met de Just Water flessen. Ik drink dagelijks echt te weinig, vanaf nu probeer ik door middel van deze flessen weer goed te drinken.

Pssst, houd mijn Facebook en Instagram pagina’s in de gaten. Ik ga later vandaag via beide kanalen zo’n leuke Just Water fles weggeven! 

Snap Shots junu 0113

Een familiefeestje met een tafel vol lekkere cupcakes en taarten. Daar zeg ik geen nee tegen ;)

Snap Shots junu 0116

George Calombaris kennen we allemaal van Masterchef Australië toch? Vorige week lanceerde George zijn kookboek ‘Greek’ in Nederland, en ik mocht aanwezig zijn bij het persontbijt. Super leuk om George te ontmoeten, in het echt is hij nog leuker dan op tv!

En binnenkort vertel ik jullie alles over dit heerlijke kookboek.

Snap Shots junu 0118

Samen met George was ik #teamstripes #matchymatchy

Snap Shots junu 0109

Quality time met mijn moppie, daar maken we ook meteen een foodmomentje van met rupsje nooit genoeg.

Snap Shots junu 0111

Twee jaar geleden nam ik deze fles Griekse olijfolie mee na onze vakantie op Zakynthos. En nu is de fles eindelijk leeg.

Snap Shots junu 0117

Dit is Brenda die voor het eerst een oester eet bij het event van Lurpak (lees hier meer over deze heerlijke ochtend). Ik vond het helemaal een beetje spannend, maar het viel me reuze mee. Ik kan nog niet echt zeggen of ik het nou super lekker vond, maar het was zeker voor herhaling vatbaar.

Snap Shots junu 0106

Avondje bijpraten met vriendinnen onder genot van super lekkere sushi. I like! (en dat moeten we vaker doen meiden, maar ja dat zeggen we zo vaak :))

Snap Shots junu 0114

Er zijn ook ijsjes gegeten. Zo fout om een hele goede Italiaanse ijssalon in het dorp te hebben. Mijn favo combinatie van dit moment is onder een bolletje yoghurt-framboos en daarop een bol cookie met brownies.

Snap Shots junu 0105

Maandag, bakdag! Ik heb de afgelopen weken heel veel lekkere zoete recepten voor het boek gekookt. Geen vervelend klusje hoor.

Snap Shots junu 0103

Dat is nou nog eens een lief compliment van Innocent! Ik moest echt ontzettend lachen toen ik dit voor het eerst las. Ik weet dat ik met een accent praat, maar ik denk altijd dat het wel meevalt. Maar dat is dus niet zo.

Wil je ook iemand een innocent complimentje sturen? Ga dan naar deze website.

Snap Shots junu 0102

Met mijn food-vriendinnen Pauline, Monique en Francesca at ik vorige week bij Happy Happy Joy Joy in Amsterdam. Zoals jullie misschien weten ben ik niet altijd fan van de Aziatische keuken maar HHJJ heeft me ontzettend positief verrast. Wat een aanrader zeg, ook hier ga ik jullie later meer over vertellen.

Snap Shots junu 0101

En als je uitgebreid uiteten bent geweest past er altijd nog een kinder bueno bij.

Snap Shots junu 0112

Heel veel chocolade en oreo’s. Dat moet een bijeenkomst met mijn zwangerschapsmeiden zijn. En dat was het ook. Super leuk om onze kleine moppies bij elkaar te zien.

Snap Shots junu 0107

Dinner for 2 tijdens een meidenavond van mij en Fem. Een snelle klassieker (die in het boek komt) voor mij en worteltjes voor haar.

Snap Shots junu 0108

En als de baby op bed ligt heeft mama een lekker toetje verdiend. De toetjes van Pots & Co zijn een dikke vette aanrader. Wat. Is. Dit. Lekker. Zeg! Echt een hemels toetje. Vanaf nu zijn deze lekkertjes verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Snap Shots juni 0130

En ik sluit deze snap shots af met het aller leukste: ik heb gister de laatste recepten voor mijn boek op de foto gezet!! That’s a wrap! En ik kan jullie alvast verklappen: het wordt super mooi! Nu snel door naar de volgende klus: het schrijven van het boek.

De afgelopen weken waren druk, maar super leuk. Ik verwacht deze trend de komende weken door te zetten. Ik werk lekker door aan blog en boek en tussendoor geniet ik van lekker eten (al mag het wel iets gezonder zijn ;)) Ook staan er een aantal leuke food-events gepland en gezellige uitjes met familie en vrienden. 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk