Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

WIN 3x Snelle klassiekers met een twist!

snelle-klassiekers-met-een-twist-is-uit

Snelle klassiekers met een twist ligt alweer 3 weken in de (digitale) boekhandels. Mijn kookboek zonder poespas boordevol toegankelijke recepten. Bekende gerechten die net even anders zijn dan je gewend bent.

Heb je Snelle klassiekers met een twist al gespot bij je lokale boekhandel? Of misschien ligt hij al bij jou op het aanrecht en heb je er al uit gekookt? Via social media heb ik al veel reacties van jullie mogen ontvangen. Super tof dat jullie er nu al zoveel uit koken.

Als je hem nog niet in huis hebt, of het boek aan iemand cadeau wilt doen heb je geluk: ik geef 3 exemplaren van Snelle klassiekers met een twist weg!

Wil je meer weten over de inhoud van het boek? Lees dan dit artikel voor meer informatie en een sneak peek.

snelle-klassiekers-met-een-twist-collage

goodiebag-snelle-klassiekers-met-een-twist

Ik geef niet alleen 3x mijn boek weg, maar ook de inhoud van de goodiebag die de pers ontving. De inhoud: een bakkwastje van Rosti Mepal, chips van Tyrell’s (de lekkerste), Donny Craves koekjes en een CLIFF bar.

Je maakt 3x kans op een pakket: Ik geef er een weg via mijn blog, eentje via Facebook en de laatste via Instagram.

De win-actie is gesloten

Bedankt voor jullie super leuke (en veel!) reacties op de win-actie van SNELLE KLASSIEKERS MET EEN TWIST. De winnaars zijn:
• Blog: Tessa die het boek geeft aan haar zusje
• Facebook: Marion van Disthuizen die gaat koken voor vriendinnen
• Instagram: Eline die gaat koken voor Gineke en Ruth 

Gefeliciteerd Tessa! 

Heb je niet gewonnen? Breng dan snel een bezoekje aan de (digitale)boekhandel om jezelf het boek cadeau te geven. Of noteer het alvast op je verlanglijstje voor Sint of Kerst. 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

148 Reacties

  1. Kathy 17 oktober 2016 om 08:42

    Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ze bij ons thuis houden van de klassieke Hollandse pot. Probeer vaak te experimenteren met de Hollandse groente en daar zou dit boek mij goed bij helpen! Verder staan wij doordeweeks liever niet te lang in de keuken en hou ik van simpel, maar toch anders.

  2. Susanne Verhoef 17 oktober 2016 om 10:55

    Ik woon sinds een jaar op mijzelf, samen met mijn vriend en heb een nieuwe passie ontdekt; KOKEN!! Nooit gedacht dat ik hier zo gelukkig van zou worden. Naast mijn drukke baan en veel sporten duik ik graag de keuken in om nieuwe recepten te proberen en samen heerlijk te eten. Ik gebruik graag een receptenboek of pagina om ideeën op te doen en mijn eigen assortiment verder en verder uit te breiden. Dit kookboek wil ik hier heel graag aan toe voegen. Met de koude en natte dagen voor de boeg kan ik niet wachten weer de keuken in te duiken met deze ‘getwiste klassiekers’.

    Voor nu al bedankt voor alle eerdere (en komende) inspiraties, wij smullen er van!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *