WIN 3x Snelle klassiekers met een twist!

snelle-klassiekers-met-een-twist-is-uit

Snelle klassiekers met een twist ligt alweer 3 weken in de (digitale) boekhandels. Mijn kookboek zonder poespas boordevol toegankelijke recepten. Bekende gerechten die net even anders zijn dan je gewend bent.

Heb je Snelle klassiekers met een twist al gespot bij je lokale boekhandel? Of misschien ligt hij al bij jou op het aanrecht en heb je er al uit gekookt? Via social media heb ik al veel reacties van jullie mogen ontvangen. Super tof dat jullie er nu al zoveel uit koken.

Als je hem nog niet in huis hebt, of het boek aan iemand cadeau wilt doen heb je geluk: ik geef 3 exemplaren van Snelle klassiekers met een twist weg!

Wil je meer weten over de inhoud van het boek? Lees dan dit artikel voor meer informatie en een sneak peek.

snelle-klassiekers-met-een-twist-collage

goodiebag-snelle-klassiekers-met-een-twist

Ik geef niet alleen 3x mijn boek weg, maar ook de inhoud van de goodiebag die de pers ontving. De inhoud: een bakkwastje van Rosti Mepal, chips van Tyrell’s (de lekkerste), Donny Craves koekjes en een CLIFF bar.

Je maakt 3x kans op een pakket: Ik geef er een weg via mijn blog, eentje via Facebook en de laatste via Instagram.

De win-actie is gesloten

Bedankt voor jullie super leuke (en veel!) reacties op de win-actie van SNELLE KLASSIEKERS MET EEN TWIST. De winnaars zijn:
• Blog: Tessa die het boek geeft aan haar zusje
• Facebook: Marion van Disthuizen die gaat koken voor vriendinnen
• Instagram: Eline die gaat koken voor Gineke en Ruth 

Gefeliciteerd Tessa! 

Heb je niet gewonnen? Breng dan snel een bezoekje aan de (digitale)boekhandel om jezelf het boek cadeau te geven. Of noteer het alvast op je verlanglijstje voor Sint of Kerst. 

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
148 comments
 1. Nou Bren, ondanks dat ik al een pracht exemplaar heb, doe ik evengoed mee met de actie! Iemand zo’n cadeau geven is natuurlijk een heel goed idee!

 2. Mijn vrouw heeft wat moeite met koken en dan met name dat het allemaal te lang duurt. Ik denk dat jouw kookboek daarom het perfecte boek is voor haar. Hoef ik ook niet meer elke dag te koken ?

 3. Omdat 3x scheepsrech is… ik wil het boek enorm graag toevoegen aan de collectie. Klassiekers koken uit een echt kookboek ipv een iPad zorgt natuurlijk voor het ultieme bak-gevoel. Hebben hebben!!

 4. Hey Brenda!
  Ik wil graag het boek winnen omdat ik het er ten eerste supertof uit vind zien en omdat ik sinds september student ben en op mezelf woon op kamers en toch die lekkere klassieke kost van thuis wel mis! Met behulp van jouw boek hoop ik daarom met wat meer variatie te kunnen koken en ook die oude klassiekers hier kan maken!
  Groetjes en doe zo verder, want ik blijf je allesinds volgen.

 5. Ik ben grote fan van je recepten en win dus graag het kookboek voor mezelf. Ik kook zeker 2 a 3 keer per week iets volgens de recepten op jouw website dus het boek komt zeker goed terecht!

 6. Zou gaaf zijn! Nu niet heel veel tijd om uitgebreid in de keuken te staan ivm met ons nieuwe (eerste huis) waar we nog druk aan de klus zijn, en daarbuiten fulltime werken en nog een opleiding volgen! Daarom kan ik wel wat SNELLE klassiekers gebruiken :):Als ik win ga ik alles uitproberen wat er in het boek staat, en samen met m’n vriend Bastiaan Nagtegaal opeten! Spannend #fingerdcrossed

 7. Zou leuk zijn om een kookboek van mijn naamgenoot te hebben, als ik nu wel eens een recept deel op Facebook denken mensen nog wel eens dat ik het zelf bedacht heb door de naam ?

 8. Eigenlijk wil ik hem aan mijzelf geven, ik geef het eerlijk toe. Mijn vriend kookt bijna altijd en eigenlijk wil ik vaker koken, maar vind het vaak lastig te bedenken wat. Als jij mij inspiratie kan geven, moet het lukken. Trouwens met ik blog kom ik al een heel eind! Doe je goed!

 9. Omdat ik enorm benieuwd ben naar de binnenkant van het boek, maar toch een echte Nederlander ben en winnen leuk is haha. :) Vooral de zoete afdeling spreekt mij aan.

 10. Hoi Brenda,
  Vorig jaar ontdekte ik jouw blog. Een verrassende eigen stijl en lekkere, niet te ingewikkelde recepten.
  Jouw roze koeken bijvoorbeeld: een succesnummer.
  Je geroosterde pompoensoep: heerlijk!
  Ik zou heel graag jouw boek winnen. Alleen de buitenkant is al zo leuk met die frisse kleur.

 11. Ik zou hem graag voor mijn dochters Ilse en Inge willen hebben. Zitten alle twee in de moeilijke eet fase en hoop met de hulp van je kookboek ze toch te leren veel dingen lekker te vinden.

 12. Ik ben helemaal fan van je recepten, makkelijk te maken en super lekker! Mijn vriendin is ook fan en kookt samen met haar kinderen de makkelijk te maken recepten!

 13. Met jouw recept van de de monshou sinterklaas taart heb ik zoveel blije gezichten gescoord dat ik niet kan wachten om jouw kookboek in te duiken. De kip pollo staat trouwens elke maand bij ons op het menu! Kortom ik ben fan van jouw recepten:)

 14. het ontbreekt me vaak aan inspiratie en wil weer blije gezichten aan tafel al er iets heerlijks gekookt is. mijn twee meiden en ik zijn lekkerbekken en toe aan andere uitdagingen.

 15. Ik zou het heel erg leuk vinden om een kookboek van jou te winnen. Heb het boek nog niet gezien. Ben nog niet in een boekwinkel geweest.
  Maar gebruik regelmatig recepten van je site. Makkelijk en lekker.

 16. Aangezien ik helemaal fan ben van je recepten zou ik heel blij worden van je kookboek! En mijn vriend en ik hebben dalijk een nieuw huisje, met daarin onze droomkeuken! We kunnen niet wachten om eindelijk daarin te kunnen koken en dan zou jouw kookboek het helemaal compleet maken! Ik zou hem aan Mn vriend geven omdat hij de laatste tijd helemaal gek is op koken en het stiekem nog vaker doet als mij!

 17. Dat zou heel leuk voor me hoogzwangere vriendin Sanne! om dan samen te delen met mij haha als kersverse moeder van een dochtertje van bijna 4 weken en peuter van 2 zou dat heel fijn zijn!

 18. Iedere vrijdag kijk ik op brendakookt.nl voor een heerlijk recept. Samen met mijn collega kiezen we weer wat lekkers en makkelijks uit voor deze dag. Het is altijd weer zo lastig kiezen omdat er zo vreselijk veel heerlijke gerechten op staan. Ik kan niet wachten totdat dit boek in mijn bezit is en ik zelf lekker kan bladeren en ideeen kan op doen!

 19. Graag zou ik je boek winnen omdat ik veel van je blog kook, dan is het handig als ik je boek heb.
  Doe ik gelijk weer nieuwe ideeën op.

 20. Zou het boek graag willen winnen… maar wel gewoon voor mezelf ;) ik kook regelmatig een recept van je site, dus ik weet zeker dat ook het boek goed gebruikt gaat worden. Daarbij vind ik een boek toch altijd nog handiger dan een recept op m’n ipad die elke x een zwart beeldscherm heeft.

 21. Elke ochtend kijk ik op mijn mail om te zien welk recept je voor de dag hebt gestuurd.
  Ik gebruik er regelmatig een van.
  Het is leuk hoe enthousiast je over je kookboek bent. Ik ben nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal in staat.
  Hoop dat ik het op deze manier win.
  Veel succes verder. Met een hartelijke groet.

 22. Ik zou het boek graag willen winnen voor mijzelf en mijn man, we zijn nu aan het experimenteren en uitproberen nu we het zat zijn om aldoor het standaard aardappels , groentes , vlees en appelmoes te eten en hopen dat we door dit boek geïnspireerd worden en wat meer te experimenteren!

 23. Wauw lijkt me een heel leuk en lekker boek!
  Erg leuk voor thuis maar ook voor op het werk.
  Daar koken we iedere avond zelf voor 10 bewoners.
  Het zou leuk zijn om daar een de klassieke recepten een twist te kunnen geven

 24. Ik wil ‘m zelf hebben :)
  Ik houd van kookboeken met recepten die handig zijn voor dagelijks gebruik. Je wil toch elke dag iets lekkers op tafel zetten, maar je kunt niet altijd aan de luxe toestanden gaan. Jouw boek ziet er ontzettend bruikbaar en lekker uit!

 25. Jaaaaaa leuk! En heel handig om uit een kookboek te koken ivm internet, met al die nieuwe recepten ga ik mijn vriendinnetjes heel blij maken op onze volgende meidenavond en ik lekker voor ze kan koken. :D

 26. aaaaaa leuk! En heel handig om uit een kookboek te koken ivm internet, met al die nieuwe recepten ga ik mijn vriendinnetjes heel blij maken op onze volgende meidenavond en ik lekker voor ze kan koken. :D

 27. Zou heel graag het boek winnen voor mijzelf! Na maanden verbouwen is eindelijk de leefkeuken zover klaar dat we weer kunnen koken en bakken. Volgende maand ben ik jarig en zou graag wat inspiratie willen voor nieuwe recepten.
  Hij zal hier een mooi plekje krijgen in de keuken :D

 28. Leuk voor mijn schoonmoeder. Zij gaat niet zo gauw van de gebaande paden af, maar op deze manier kan ze bij zichzelf blijven en toch vernieuwen.

 29. Ik zou graag dit boek willen om beter te worden in de keuken en heerlijke maaltijden te kunnen koken voor mijn gezin.

  Je recepten op de blog spreken me erg aan en daarom denk ik het boek ook.

  Groetjes

 30. Hallo Brenda, wat ontzettend leuk dat je 3 boeken weg mag geven. Ik zou het boek heel graag willen hebben. De redenen hiervoor zijn: dat ik regelmatig inspiratie van je blog haal betreft koken. Je hebt heerlijke recepten en niet al te moeilijk te bereiden omdat ik geen keuken prinses ben.
  Met het boek ga ik heerlijk koken voor mijn man. Ik gun het hem omdat hij recent 10 kilo is afgevallen, wat ik ontzettend knap vindt! Mijn man heeft vooral zijn voedingspatroon aangepast, waarbij het boek goed van pas gaat komen.

 31. Hee Breda! Ik zou het boek heel graag willen hebben omdat ik graag kook maar ik soms wel wat inspiratie kan gebruiken voor wat nieuws! Natuurlijk ben ik ook heel nieuwsgierig naar de binnenkant.

 32. Al een aantal keer heb ik de sneakpeek bekeken en het blijft er goed uit zien! De paella met kip klinkt al verrukkelijk! Koken ga ik dan ook doen voor mijn ouders, zusje en vrienden. Binnenkort heb ik weer een avond gepland staan om samen met een vriendin te koken, dus wie weet wordt het een recept uit snelle klassiekers met een twist :)

 33. Hallo Brenda,
  Op, wat zal ik dit boek graag willen hebben! Ik weet nooit zo goed wat ik heel de week op tafel moet zetten. Maakt het met jouw boek een stuk gemakkelijker!
  Ik ga duimen!

 34. Hallo Brenda,

  Ik zou dit boek heel graag voor mijn zusje winnen. Zij is altijd bezig met voeding, heeft zelf lastige allergien maar weet altijd iets lekkers te toveren. Ik denk dat dit boek (en de kookgifts) haar veel inspiratie zullen opleveren en haar veel plezier in de keuken geven.

  Groetjes,

 35. Hoi! Ik wil je kookboek graag winnen, ik kijk trouw iedere dag op je blog voor nieuwe inspiratie. En daarnaast lijkt het mij heerlijk om na een lange werkdag makkelijke recepten klaar te maken!

 36. Ik hoor zoveel mooie en leuke berichten waar ik kom over hoe lekker en gezellig jou boek is! Ik word steeds nieuwsgieriger! Het lijkt me erg leuk om hier thuis mee aan de slag te gaan!☺️?

 37. Ik doe mee!! Sinds ik op mezelf woon merk ik dat het best moeilijk is te variëren met eten, telkens maar het zelfde eten is ook maar zo saai! ;-) Ik denk dat mijn huisgenootjes ook erg blij zullen zijn met dit kookboek!

 38. Heel erg leuk, deze win actie! Elke week struin ik allerlei blogs (natuurlijk die van jou!) af om inspiratie op te doen wat ik eens zal gaan koken. Dit leuke boek lijkt mij perfect voor een leuke ‘twist’ in mijn wekelijkse menu!

 39. Ik had zelf het boek al in de voorverkoop besteld en inmiddels gekregen en vind het keileuk.
  Mocht ik een exemplaar winnen geef ik het gelijk aan mijn dochter.
  Succes.

 40. Ik geef dit boek graag aan mijn moeder. Nu mijn zusje en ik uit huis zijn is ze alleen nog met mannen, die het liefst niet al te gek eten, klassiekers zeg maar. Terwijl mijn moeder juist houdt van koken en een keer wat anders eten! Dit boek kan ze goed gebruiken voor een gulden middenweg, en daarnaast verdient ze het gewoon omdat ze de liefste moeder is!!

 41. Zou heel leuk zijn om te winnen. Ik kook regelmatig recepten van je website. Niet al te moeilijk en net even anders dan normaal.
  Heerlijk!

 42. Proficiat met je boek!!
  Ik blijf op zoek gaan naar lekkere en gezonde maaltijden die op een snel in mekaar zitten (lange dagen op het werk en hongerige huisgenoten wanneer we thuis komen, meer hoef ik daar niet over te zeggen, juist? :)) Met andere woorden, dit boek gaat mij zo van pas komen.

 43. Pas een aantal weken geleden kennis gemaakt met jouw site. We hadden met een groep mensen een etentje bij iemand aan huis. Die persoon had een heerlijk toetje gemaakt (aardbeien-tiramisu) dus ik vroeg waar ze het recept vandaan had. Dat bleek jouw website te zijn. Ik heb het hetzelfde weekend ook gemaakt en kreeg thuis ook enthousiaste reacties. Je snapt het wel, we popelen er naar om meer van jouw recepten te leren kennen en wat is dan een betere manier…

 44. Ik zou het graag willen winnen om de klassiekers met een twist te maken voor mijn oudste zoon en ik en voor mijn jongste zoon en mijn man de “normale” klassiekers

 45. Ik wil het boek lekker zelf houden ;) ik ben de enige kookgek thuis. Mijn vader en broertjes houden wel van klassieke gerechten, alle nieuwe dingen die ik uit probeer vallen meestal niet goed in de smaak, maar als ik recepten van jouw site pluk lusten ze het vaak wel!

 46. Nog niet zo heel lang ben ik er achter gekomen dat ik koken en bakken echt heel leuk vind en er echt van geniet als ik gerechten kook en bak en natuurlijk als ik ze daarna mag eten :)

  Omdat dit boek vol staat met toegankelijke recepten, zou het voor mij echt perfect zijn!

 47. Ik vind het leuk (en lekker!) om te experimenteren met eten. Het is extra leuk wanneer het geen standaard gerechten zijn, maar er juist net een andere draai aan wordt gegeven.

 48. Het ziet er zo geweldig fancy uit! I like it. Ik kan niet bedenken aan wie ik dit zou schenken, omdat ik zelf héél graag kokkerel en mensen uitnodig om te proeven. Dit is een veel groter geschenk om zo samen te kunnen genieten.

 49. Ik woon in België en was in Nederland toen je boek net uit was. Ik kon me wel voor het hoofd slaan toen ik weer terug thuis was dat ik niet even in de boekhandels gekeken had om het te kopen. Ik koop het liever niet digitaal omdat ik er graag eens in blader voor ik het koop.
  (Of is het ook in België in de boekhandel te koop?)

 50. Hallo Brenda,

  Volgens mij is mijn gezin helemaal jouw doelgroep. Mijn vrouw en ik werken allebei, zodat er niet altijd evenveel tijd is om te koken. Omdat zoonlief redelijk kieskeurig is, is de keuze in snelle maaltijden redelijk beperkt.

  Zelf vind ik het leuk om klassiekers te maken, maar meestal is dat redelijk tijdrovend. Bovendien zijn mijn huisgenoten niet even dol op rechttoe rechtaan AGV.

  Mijn (nog thuiswonende) zoon valt in de categorie onervaren koks. Naast wat vlees grillen op de bbq is met spaghetti bolognese (althans wat daarvoor door moet gaan) en hamburgers zijn arsenaal wel uitgeput.

  Je ziet, wij hebben er met z’n drieën wat aan:
  – mijn vrouw voor inspiratie en snelle recepten;
  – ik voor de twist (& de snelheid … en de inspiratie ook wel);
  – mijn zoon om zijn repertoire op te bouwen.

  Je ziet, jouw boek Snelle Klassiekers met een Twist zou hier helemaal tot zijn recht komen.

  Superblij als wij de winnaar mogen zijn.

 51. Haha 3maal is scheepsrecht. Nu via instagram, facebook& de website meegedaan aan de winactie. ik zou het super leuk vinden om dit kookboek te winnen. Vind het zo gaaf om geïnspireerd te worden. Op instagram zie ik regelmatig de heerlijke receptjes van jou voorbij komen. Als ik het kookboek win ga ik er zeker uit koken met mijn zusje bij mijn ouders thuis of met Lies, mijn huisgenootje in Nijmegen. Wij houden zo van lekkere recepten maken.
  Mij zou je er in ieder geval mega blij mee maken haha!

  Liefs Celeste

 52. Lieve Bren,

  Ik zou jouw mooie kookboek graag willen winnen voor mijn lieve collega Elseline, ze heeft het boek via mij al gezien en is er erg enthousiast over! Elseline houdt er van om lekker te koken voor anderen en staat altijd voor iedereen klaar. Helaas is haar man dit jaar overleden en is het moeilijk voor haar om van het koken weer een ‘feestje’ te maken… Ik hoop dat ze de inspiratie met het koken weer zal vinden d.m.v. jouw prachtige kookboek!

  Liefs Sylvia

 53. oeh wat super! dit prachtige boek staat al een tijdje op bol.com op mijn wishlist! ik heb je geliked op facebook en het bericht gedeeld! ook heb ik je foto gedeeld op instagram en mijn vriendinnen in getagd! ik ben benieuwd en ik ga nu heel hard duimen!

 54. Binnenkort is mijn man jarig.. Ik ga sws voor hem koken want hij is meestal wel enthousiast, maar met zn verjaardag komen de ouders vaak eten.. Dus dan ga ik iets lekkers uit je boek maken voor de -schoon-ouders!

 55. Graag zou ik hem willen winnen om zo voor vriendinnen te kunnen koken, zowel apart als tijdens onze gezamenlijke momenten. Zo kan ik de een blij maken omdat die elke dag super hard werkt en dan thuis nog moet koken, 2 anderen omdat ze al maanden in een verbouwing zitten, nog een ander omdat die aan het afstuderen is, nog een ander omdat ze flink wat baalmomenten achter elkaar heeft en eentje die naast harde werker ook een super mama is. En als er nog wat recepten over zijn maak ik mijn eigen vriend blij :)

 56. Ik volg je blog sinds een paar maanden en wordt steeds weer enthousiast van alle lekkere dingen die voorbij komen. Ik heb al verschillende gerechtjes uitgeprobeerd. Je boek ziet er mooi uit! Proficiat!

 57. Ik doe graag mee! Ik ben dol op koken maar soms zijn klassieke recepten mij net te lang werk in een drukke week. Daarnaast hebben hier al geregeld recepten van jou hier op tafel gestaan dus ik Ben dus heel benieuwd naar jouw kookboek!

 58. Beste Brenda,

  Ik zou graag het kookboek voor mijn dochter willen winnen.
  Die heel veel voor me kookt na mijn auto ongeluk en altijd vol enthousiasme en zonder klagen de lekkerste gerechten op tafel zet. Ze is fan van jou blog en kookt hier regelmatig de lekkerste gerechten van.
  Daarom als bedankje zou ik het super vinden als ik voor haar jou kookboek zou mogen winnen.

 59. Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik hem m’n moeder cadeau wil doen. Ze houd heel erg van koken en probeert graag nieuwe recepten uit. Ik ben nog in behandeling voor een eetstoornis en al heel ver op weg, door haar hulp ben ik gekomen waar ik nu sta. Daar ben ik haar heel dankbaar voor, ook van samen met haar koken kan ik weer genieten. De strijd is bijna voorbij. Daarom zou ik mijn moeder met dit boek willen bedanken en hoop dat we hier uit samen recepten kunnen maken!

  Groetjes! X

 60. Als verassing voor mijn vriend, die na zijn studentenrijd meer gevarieerd en lekker wil koken/eten en inspiratie zoekt. En ik daar bij mag helpen ;)

 61. Hoi Brenda

  Dit boek zou erg fijn zijn voor in het Hospice, waar ik kookvrijwilliger ben.
  Het zou een aanwinst in de keuken zijn daar, wij koken daar voor de erg zieke medemens en doen dat zonder al te veel poespas, maar………ze kunnen vaak nog erg genieten van lekker eten.

 62. Allereerst van harte gefeliciteerd met je boek! Je heb ons al lezer de afgelopen tijd mee laten leven met het proces, dus het is tof om te zien dat het boek nu af is. Voor dit exemplaar maak ik met liefde een plekje vrij in mijn boekenkast. Ik heb 14 jaar lang issues met eten gehad, maar nu begin ik eindelijk te ontdekken hoe leuk het eigenlijk is om in de keuken te staan. Alleen échte kookervaring heb ik natuurlijk (nog) niet echt, dus wat hulp uit een kookboek is meer dan welkom. Ik zou graag mijn ouders willen bedanken voor hun steun van de afgelopen jaren door een gerecht uit je boek op tafel te zetten.

 63. Kookboeken maken me blij! Een echt boek gebruiken tijdens het koken is veeeel leuker dan digitaal! Ik zou het graag in mijn kookboekstandaard op de aanrecht zetten! #fingerscrossed

 64. Hey Brenda,

  Dit boek wil ik graag winnen zodat ik niet alle recepten continue op je website op hoef te zoeken!
  Vooral de kip cajunwraps doen het hier thuis erg goed!

 65. Supertof! Ben zo ontzettend benieuwd naar het boek! Ik kan wel wat nieuwe inspiratie gebruiken in de keuken! Daar zal ik mijn vriend ook blij mee maken, hij probeert ook graag wat nieuws! Fijn ook het woordje “snelle” in de titel! Na een werkdag heb je niet altijd zin om uuuren in de keuken te staan. Snelle klassiekers met een twist is dus heeel erg welkom! Duimen, duimen!!!

 66. Hoi Brenda,

  Ja ik willem! Ga ik samen met mn schoonzus lekker uit kokkerelen. Wel toe aan nieuwe inspiratie, het wordt steeds moeilijker elke week weer nieuwe dingen te verzinnen. En koken blijft vooral leuk als je steeds weer nieuwe dingen op tafel kunt zetten.

 67. Ik doe mee! Ik heb al door het boek gebladerd in de boekhandel en ik vind hem super leuk. Lekkere en toegankelijke gerechten die niet te moeilijk zijn: echt iets voor mij!

 68. Om mijn vrouw met iets lekkers te verrassen. Want we zijn over een paar weekjes alweer 30 jaar getrouwd. En het lijkt me leuk om haar blij te maken met een heerlijke klassieker met een twist!

 69. Oh deze wil ik winnen! Ben groot fan van je blog en recepten, maar ik kan het al drie maanden niet verdragen om je site te bezoeken, sorry! ;) De reden is dat ik in verwachting ben van ons eerste kindje, super leuk! Helaas ben ik extreem misselijk en moet ik echt niet aan eten denken. Ik kijk er enorm naar uit dat ik me weer beter voel en weer dagelijks je site kan bezoeken en eindelijk je boek in kan kijken en uit gaan proberen :)

 70. Mijn moeder is een heel goede kok,
  zelf doe ik het vaak op de gok.
  Met wisselend succes dat wel,
  vandaar dat ik hoop op geluk in het spel.
  Je recepten zijn heel erg smakelijk en fijn,
  benieuwd naar die twist als dit prachtige boek van mij zou zijn.
  Dan maak ik voor de hele familie iets speciaals als ze komen,
  En ben ik eindelijk die keuken koningin van mijn dromen.
  Dat maakt mijn moeder en mij,
  Alletwee heel erg blij!!

 71. waarom ik dit boek zou willen winnen is als volgt:
  iedere dag inspireer jij mij om recepten uit te proberen en zelf dingen te bedenken die bij bepaalde gerechten passen
  ook omdat je altijd zelf razend enthousiast bent over de smaken en complimenteus over je mede bloggers
  en uiteraard omdat het heel tof is zoveel mogelijk kookboeken te hebben en er uit te koken
  en deze van jou ziet er ook fantastisch uit

 72. Allereerst nogmaals gefeliciteerd met je boek! Het ziet er echt super mooi uit (en lekker natuurlijk).
  Ik zou jouw kookboek heel graag willen winnen, omdat jouw recepten mij altijd heel veel inspiratie geven om (net zoals in jouw boek) een recept op een net iets andere manier te maken. Met jouw nieuwe boek zou ik mijn familie weer kunnen verassen met allemaal andere recepten met een twist. Wat ze super leuk zouden vinden natuurlijk :)

 73. Leuk leuk leuk! Hij staat iniedergeval op mijn verlanglijstje! Ik zou hem voor mezelf willen winnen maar wel om uit te koken voor anderen dus een win-win situatie ;) Als eerste zou ik mijn lieve oma’tje uitnodigen, dat is namelijk ook een echte klassieker met een twist! (85 jaar) De bietenstamppot en pompoenovenschotel vielen haar erg in de smaak en dat zegt al heel wat (wat-de-boer-niet-kent-type), het lijkt me dan ook erg leuk om haar meer nieuwe gerechtjes te laten proeven of samen te koken.

 74. Ik ken je website nog geen twee weken… Maar ik was zo enthousiast dat ik al direct een aantal recepten heb uitgeprobeerd. En dat viel telkens heel goed in de smaak. Ik kijk er naar uit om nog meer recepten op tafel te toveren aan de hand van jouw boek.

 75. Je hebt mij enorm geinspireerd, koken ben ik pas leuk gaan vinden met recepten van deze site. Met het kookboek zullen ze thuis heel blij zijn, nog meer lekkere dingen op tafel!

 76. Graag zou ik dit boeken willen winnen om te koken voor vrienden. Koken en bakken is een van mijn favoriete bezigheden. Zodat er veel gezellige avonden mogen volgen met lekkere gerechten uit je nieuwe kookboek “snelle Klassiekers”

 77. Ik zou heel graag het boek willen winnen.
  Mijn moeder en ik zijn fan van jou recepten en printen deze dan ook uit.
  Dit boek zal heel erg van pas komen om in ieder geval papier en inkt te besparen en dan hebben we lekkere recepten bij elkaar.

 78. Als ik het boek zou winnen, geef ik het aan mijn dochter. Zij heeft twee lieve kleine meisjes van drie en half en zes. Haar man kookt altijd, behalve als hij een andere dienst heeft zodat hij niet kan koken. Dan eten ze thuis pannenkoeken, bij gebrek aan meer snelle ideeen. Ik vind dat best jammer, want ik hou zelf van koken en bekijk ook elke dag de blog van Brenda, met hele leuke verrassende twists. Vandaar, zou een leuke stimulans voor mijn dochter zijn.

 79. Ik heb al een aantal recepten van jouw site gebruikt en hier thuis zijn ze elke keer weer blij met een nieuw gerecht. Aangezien ik de trend met lekker gerechten wil doorzetten thuis is een nieuw boek van harte welkom!

 80. Ik wil graag winnen omdat ik dan eens war nieuwe interessante gerechten kan maken. Kom nu niet vaak veel verder dan de standaard dingen. Ga vaak bij mn moeder eten, maar dan kan ze eindelijk ook eens bij mij komen!

 81. Ik zou het kookboek graag aan mijn vriendin Elly geven. Ze staat voor veel mensen klaar enkookt graag. Ik zou t leuk vinden haar in het zonnetje te zetten. Dat verdient ze echt!

 82. Om jouw boek te hebben, dat zal geweldig zijn.. Al jarenlang ben ik trouw fan, lees ik je recepten en vooral: kook ik ze! De lekkerste aardappeltjes uit de oven en de sperziebonen schotel komen steeds weer terug, evenals andere toppers. Het lijkt me super om nieuwe recepten te hebben, jouw werkwijze en makkelijke recepten vind ik fantastisch.

 83. Ik zou hem willen winnen voor m’n schoonmoeder. Zij is wel van de klassiekers maar om nou te zeggen dat het bij haar lekker eten is….Hihi zou een mooi cadeau met een knipoog zijn!

 84. Hai Brenda

  Dit boek zou ik graag bij ons in de keuken van het Hospice willen hebben, waar ik en mijn mede collegakoks als vrijwilligers koken. Wij proberen voor de zieke bewoners altijd een lekkere maaltijd zonder al te veel poespas te verzorgen waar ze nog heerlijk van kunnen genieten, dus……..jou boek zou een aanwinst zijn in onze keuken, zodat alle koks van jou lekkere recepten kunnen koken.

  Groetjes, Tilly

 85. Ik wil dit boek graag winnen zodat ik hiermee mensen om mij heen blij kan maken met originele klassiekers; dus familie, vrienden en collega’s. Het is altijd leuk om mensen te verassen met iets lekkers! En het is extra leuk als het dan nét iets anders is als zij denken :)

 86. Hoi Brenda, het lijkt mij tof om jouw kookboek te winnen. Je recepten zijn altijd heerlijk, ik snuffel graag op de site rond. De kipcajunwraps zijn veruit favoriet :).

 87. Mijn zusje Karin wordt 17 oktober 30 jaar! Wat zou het leuk zijn om op die dag het boek te winnen en aan haar cadeau te doen! Kunnen we gelijk een lekker verjaardagsdiner uit het boek maken.

 88. ik ben aan het sparen voor mijn uitzet enwat zou daar nou beter bij passen dan dit boek!! Het lijkt me heerlijk hier lekker uit te koken en nieuwe dingen uit te proberen!! De klassiekers ken ik al van mijn moeder en oma, maar afwisseling kan nooit kwaad. Ik doe mee aan je winactie.

 89. Omdat ik je al een poosje volg en steeds nieuwsgieriger werd ( en ben) naar je boek. Ik ben totaal geen keukenprinses en hoop dat snelle klassiekers met een twist mij een beetje op weg kan helpen in de keuken.

 90. Hey hey,

  Super leuke Actie!
  Ik volg je veel via facebook maar ook je website bekijk ik veel!
  En denk steeds als ik je boek zie voorbij komen…. aaawh wat ben ik benieuwd naar dit boek ?
  Het klinkt heel egoïstisch maar ik hoop het te winnen puur voor mijzelf ? Ik begin sinds een paar jaar steeds meer leuke dingen te koken en zou er graag meer over willen weten en leren..
  Een kookboek is dan wel super gaaf
  Oefening baart kunst zeggen ze toch? ?

 91. Oh jaaa ik wil zo graag winnen!
  Ik geef het boek aan mezelf cadeau omdat ik al jaren fan ben van je blog en met regelmaat recepten kook/bak van je blog.

  En je goodiebag ook al van die leuke spulletjes!
  Ja hoor ik sta te springen:-)

 92. Ik geef het boek lekker aan mezelf kado ;) . En ik zou beginnen om lekker met de zak chips van Tyrell’s eerst het boek eens heel rustig door te kijken (mezelf kennende wordt dat eerst vlug-vlug om ‘n 1e indruk te krijgen en omdat ik ook erg ongeduldig/nieuwsgierig ben), daarna ga ik met briefjes aan de gang om m’n favorieten te merken en daarna ga ik ‘n recept uitzoeken welke ik m’n man én kinderen, ‘aanhang’ + kleinkinderen zal voorschotelen.

 93. Ik houd enorm van koken, en ben altijd op zoek naar nieuwe recepten (oa op jouw blog). Vaak kook ik uitgebreid, maar ik moet nu snelle recepten vinden ivm tijdgebrek.. Over een paar maanden hoop ik te trouwen; het zou leuk zijn als ik dan vaak uit Snelle klassiekers met een twist kan koken!

 94. hey, stiekem hoop ik het boek te krijgen als geschenk van de Sint. Maar het is afwachten of mijn lief de hints begrepen heeft.
  Als ik hem nu zou kunnen winnen…
  Groetjes en veel succes nog met het boek en de blog.

 95. Whaaaa! Binnenkort ga ik verhuizen en bij een nieuwe huis met een twist, lijkt een kookboek voor klassiekers met een twist mij super gaaf! Bovendien kan ik dan uit jouw boek KOKEN VOOR het hele KLUSTEAM!! Een hele groep mensen die blij wordt van jouw recepten :).

  Heel veel succes met alle drukte de komende weken, ik blijf je volgen!

 96. Ik heb je boek al, heb er al 2 keer uitgekookt, vanavond de hutspot, a.s. zondag de jachtschotel en de lemon curd cheesecake.

  Je ziet, ik ben super enthousiast over je boek, vind het zo leuk en toegankelijk. Ik wil dan ook graag nog een exemplaar winnen voor mijn lieve collega die ook van koken houdt. De inhoud van de goodie bag houd ik vanzelfsprekend voor mezelf :)

 97. Graag zou ik dit boek voor mezelf willen winnen om voor mijn man en de kids hier uit te koken.
  Jouw recepten kunnen ze altijd goed waarderen!
  Des te meer omdat je een twist gebruikt???

 98. In de winkel heb ik er al mee in mijn handen gestaan, echt een leuk boek! In 2017 ga ik trouwen en dan mag ik voor mijn lieve man gaan koken en het liefst zet ik iets op tafel wat net even anders is, maar wat wel eenvoudig te maken is! En dan hoop ik ook dat ik mijn vrienden en familie kan verwennen met zo nu en dan een heerlijk diner of lekkere taart bij ons thuis!

 99. Jaaaaaa wat leuk zeg! Ik kijk altijd heel erg graag op je site, omdat de te maken recepten zo heerlijk “te doen” zijn. Geen ellenlange lijsten met ingredienten maar lekker koken voor het dagelijks leven. En die leuke persoonlijke noot van jou met je mooie dochter. Ik hoop dat ik je boek mag ontvangen en ik zou er onwijs blij mee zijn. Staat prachtig op mijn aanrecht ; ). Succes met alles en btw ik kook graag iets uit je boek voor moeders en mijn altijd genietend van etende man ; )

 100. Hoi Brenda,

  Het lijkt mij super om het boek te winnen. Ik sta steeds vaker in de keuken, omdat ik over een half jaar ga samenwonen met mijn vriend. De snelle klassiekers met een twist zal ik gebruiken om inspiratie op te doen en om lekkere recepten voor te schotelen. Wie weet gebruik ik wel een van jouw recepten als eerste in de nieuwe keuken.

  Groetjes, Daniella

 101. Hoi Brenda!!!
  Your face says it all – it shines with enthusiasm!!

  Lekker een kopje thee nemen , en heerlijk een recept uitzoeken! Echt leuk!

 102. Ik hou ontzettend van ouderwetse gezelligheid, maar er is vaak toch ook ruimte voor een iets modernere aanpak. Tenminste dat hoop ik dan toch, zelf experimenteer ik weleens maar een steuntje in de rug is zeer welkom. Dus ik doe graag mee :-)

 103. Ik wil heeeel graag het boek winnen zodat ik weer eens nieuwe lekkere gerechten op tafel kan zetten voor mijn steun en toeverlaat, mijn topper, ofwel mijn allerliefste vriend. Hij staat altijd voor me klaar en verrast me soms met kleine dingen. Jouw boek helpt me hem ook te verrassen!

 104. Jemig, wat een leuke reacties allemaal! Eigenlijk gun ik iedereen het boek. Jij bent al Jaren een inspiratiebron. Heb al veel lekkers gekookt dankzij jouw recepten. Ben onwijs benieuwd naar je boek. Tijd om een dinerparty te organiseren tijdens de Feestdagen en mijn aankomende verjaardag.

 105. Ik zou dit boek graag schenken aan mijn jongste dochter. Ze woont sinds kort samen met haar vriend. Uitgebreid koken is er niet bij want ze werken alle twee.

  De makkelijke maaltijd staat dus altijd op het menu :-( Een kant en klare pizza is leuk op zijn tijd maar niet zo gezond ELKE zaterdag. Helemaal niet gevolgd door friet IEDERE zondag…

  Dat kan, zeker in het weekend, toch beter vind je ook niet Brenda ? Vandaar dat ik je hulp inroep, voor het boek Snelle klassiekers met een twist! In een handomdraai zetten ze dan iets lekkers op tafel & dat zorgt voor een blije gerust gestelde moeder aan de telefoon :-D

 106. Het is altijd fijn om nieuwe inspiratie te hebben. Leuk om op je blog rond te snuffelen, maar een boek om uit te koken en heerlijk op de bank onder een dekentje de lekkerste recepten uitzoeken zou helemaal fijn zijn.
  Ik denk dat ik mijn familie, vriend en huisgenoten zeker blij zou kunnen maken met nieuwe creaties!

 107. Wat een leuke actie! Ik hou erg van koken en het liefst e-nummervrij. Van jouw site haal ik regelmatig recepten die goed in de smaak vallen! Sinds een jaar kook ik ook voor ons zoontje (een paar maanden ouder dan jouw Fem). Superleuk om te doen, hij is een enthousiaste proever! :) Helaas heb ik nu wel minder tijd om in de keuken te staan dan ik vaak zou willen, dus jouw ‘snelle’ kookboek zou meer dan welkom zijn! Dan heb ik weer genoeg inspiratie om mijn gezinnetje gezonde en gevarieerde maaltijden voor te schotelen.

 108. Mijn dochter zit vaak op allerlei blogs te zoeken naar recepten. Ze zou het ontzettend leuk vinden om dit boek te krijgen. En dan kan ik je boek stiekem ook een keer doorbladeren en meenemen om wat recepten uit te proberen ;)

 109. Hoi Brenda,

  drie weken geleden wilde ik, nieuwsgierig als ik ben, jouw kookboek graag inzien. Alleen maar even kijken, resulteerde in kopen. Mijn vriend zei nog, leuk cadeau voor kerst? Nee, zolang kon ik niet wachten. Zo vaak koop ik niet iets voor mijzelf, een mens moet zichzelf af en toe verwennen. Met mijn aankoop ging ik vol blijdschap naar huis en heerlijk lezen en koken.

  Graag zou ik het kookboek winnen voor mijn zusje Sophie. Zij heeft mij vorig jaar gewezen op jouw kookblog. Sindsdien ben ik net als mijn zusje een trouw volger. Ik zou het leuk vinden om haar blij te maken met dit mooie kookboek.

  Dank voor al het kook- en eetplezier!

  Groetjes, Elisa

 110. ik waag graag een klein kansje op zo een leuk boek. ik zou heerlijk samen met mijn driejarige tweeling koken voor papa en mijn ouders. Gewoon quality family time en als dankjewel voor mijn ouders dat ze altijd zo veel voor ons doen. nu maar flink duimen!

 111. Gaaf! Ik woon alleen en vind het zo vreselijk saai om alleen te eten…. Echter de gerechten van jouw blogs brengen zoveel vrolijkheid op tafel, dat ik niet meer zonder je blog kan! Hoe tof zou het dan zijn om als eerste echte kookboek, jouw kookboek een prominent plekje in de keuken te kunnen geven?! Dan weten mijn gasten ook eindelijk waar ik deze heerlijke gerechten vandaan haal als ik eens niet alleen eet ;-)

 112. Ik zou het heel leuk vinden om dit boek te winnen en eruit te koken omdat ik denk dat dit boek bij me past. Klassieke gerechten maken vind ik superleuk om te doen maar t moet wel net altijd even iets anders zijn ;-)

 113. Ik zou dit prachtige kookboek graag winnen voor mijn ouders. Thuis opgevoed met de Hollandse Pot, alleen ontbreekt het altijd wat aan creativiteit in de keuken. Ik weet zeker dat dit kookboek op het lijf geschreven is voor mijn moeder. Tijd voor een Hollandse Klassieker mét een twist die hoe dan ook in de smaak gaat vallen! Het wordt weer een feestje om thuis te eten dan:)

 114. Ik kom net via de blog, peekinside je boek en blog tegen. Sinds ik op kamers ben, dan is nu sinds de zomer, vind ik het heerlijk en heel leuk om met eten bezig te zijn en dan ook kookboeken te ontdekken, daarom ben ik nu erg nieuwschierig geworden naar jouw kookboeken en zou ik hem graag willen winnen om nog meer recepten uit te kunnen proberen.. :)

 115. Beste Brenda,

  De afgelopen jaar heb ik altijd recepten van 24 Kitchen, Jamie Oliver en Chicks Love Food gebruikt. Ik ging regelrecht vanuit mijn bookmarks naar de websites en heb vooral van Jamie en Chicks Love Food alle kookboeken op een boekenplank in de keuken.
  Vandaag zocht ik een recept voor appel-kaneel vulling in bladerdeeg.
  Ik heb nog bladerdeeg in de diepvries liggen en heel veel appels in de fruitmand.
  Kaneel en suiker heb je altijd wel in huis.
  Ik kwam op je Last-minute appeltaartjes recept (https://brendakookt.nl/2013/03/15/last-minute-appeltaartjes/) en die ga ik vanavond als dessert maken.
  Ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden en laat ik nou net ook nog een bekertje slagroom hebben staan die ik erbij ga opkloppen ;).
  Ik ben benieuwd naar de rest van je snelle klassiekers met een twist.
  Daarom wil ik heel graag jouw boek winnen!

  Groeten Pauline van der Spuy uit Zwolle

 116. Leuk, ik zou dit leuk boekje aan een vriendin cadeau geven die binnenkort in haar eerste huis gaat verhuizen. Nieuwe keuken. Nieuwe inspiratie.

 117. Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ze bij ons thuis houden van de klassieke Hollandse pot. Probeer vaak te experimenteren met de Hollandse groente en daar zou dit boek mij goed bij helpen! Verder staan wij doordeweeks liever niet te lang in de keuken en hou ik van simpel, maar toch anders.

 118. Ik woon sinds een jaar op mijzelf, samen met mijn vriend en heb een nieuwe passie ontdekt; KOKEN!! Nooit gedacht dat ik hier zo gelukkig van zou worden. Naast mijn drukke baan en veel sporten duik ik graag de keuken in om nieuwe recepten te proberen en samen heerlijk te eten. Ik gebruik graag een receptenboek of pagina om ideeën op te doen en mijn eigen assortiment verder en verder uit te breiden. Dit kookboek wil ik hier heel graag aan toe voegen. Met de koude en natte dagen voor de boeg kan ik niet wachten weer de keuken in te duiken met deze ‘getwiste klassiekers’.

  Voor nu al bedankt voor alle eerdere (en komende) inspiraties, wij smullen er van!!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk