Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

WIN 3x Snelle klassiekers met een twist!

snelle-klassiekers-met-een-twist-is-uit

Snelle klassiekers met een twist ligt alweer 3 weken in de (digitale) boekhandels. Mijn kookboek zonder poespas boordevol toegankelijke recepten. Bekende gerechten die net even anders zijn dan je gewend bent.

Heb je Snelle klassiekers met een twist al gespot bij je lokale boekhandel? Of misschien ligt hij al bij jou op het aanrecht en heb je er al uit gekookt? Via social media heb ik al veel reacties van jullie mogen ontvangen. Super tof dat jullie er nu al zoveel uit koken.

Als je hem nog niet in huis hebt, of het boek aan iemand cadeau wilt doen heb je geluk: ik geef 3 exemplaren van Snelle klassiekers met een twist weg!

Wil je meer weten over de inhoud van het boek? Lees dan dit artikel voor meer informatie en een sneak peek.

snelle-klassiekers-met-een-twist-collage

goodiebag-snelle-klassiekers-met-een-twist

Ik geef niet alleen 3x mijn boek weg, maar ook de inhoud van de goodiebag die de pers ontving. De inhoud: een bakkwastje van Rosti Mepal, chips van Tyrell’s (de lekkerste), Donny Craves koekjes en een CLIFF bar.

Je maakt 3x kans op een pakket: Ik geef er een weg via mijn blog, eentje via Facebook en de laatste via Instagram.

De win-actie is gesloten

Bedankt voor jullie super leuke (en veel!) reacties op de win-actie van SNELLE KLASSIEKERS MET EEN TWIST. De winnaars zijn:
• Blog: Tessa die het boek geeft aan haar zusje
• Facebook: Marion van Disthuizen die gaat koken voor vriendinnen
• Instagram: Eline die gaat koken voor Gineke en Ruth 

Gefeliciteerd Tessa! 

Heb je niet gewonnen? Breng dan snel een bezoekje aan de (digitale)boekhandel om jezelf het boek cadeau te geven. Of noteer het alvast op je verlanglijstje voor Sint of Kerst. 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

148 Reacties

 1. Sophie Cobben 14 oktober 2016 om 21:06

  ik waag graag een klein kansje op zo een leuk boek. ik zou heerlijk samen met mijn driejarige tweeling koken voor papa en mijn ouders. Gewoon quality family time en als dankjewel voor mijn ouders dat ze altijd zo veel voor ons doen. nu maar flink duimen!

 2. Amy 14 oktober 2016 om 22:44

  Dit boek zal perfect passen in mijn uit de hand gelopen kookboeken verzameling!

 3. Anita H. 15 oktober 2016 om 11:30

  Ik wil het boek (en de rest) graag voor mezelf houden. Kookboeken zijn altijd welkom.

 4. Maaike 15 oktober 2016 om 13:42

  Gaaf! Ik woon alleen en vind het zo vreselijk saai om alleen te eten…. Echter de gerechten van jouw blogs brengen zoveel vrolijkheid op tafel, dat ik niet meer zonder je blog kan! Hoe tof zou het dan zijn om als eerste echte kookboek, jouw kookboek een prominent plekje in de keuken te kunnen geven?! Dan weten mijn gasten ook eindelijk waar ik deze heerlijke gerechten vandaan haal als ik eens niet alleen eet ;-)

 5. Ruth 15 oktober 2016 om 19:05

  Ik zou het heel leuk vinden om dit boek te winnen en eruit te koken omdat ik denk dat dit boek bij me past. Klassieke gerechten maken vind ik superleuk om te doen maar t moet wel net altijd even iets anders zijn ;-)

 6. Irene Schuitemaker 15 oktober 2016 om 20:00

  Ik zou dit prachtige kookboek graag winnen voor mijn ouders. Thuis opgevoed met de Hollandse Pot, alleen ontbreekt het altijd wat aan creativiteit in de keuken. Ik weet zeker dat dit kookboek op het lijf geschreven is voor mijn moeder. Tijd voor een Hollandse Klassieker mét een twist die hoe dan ook in de smaak gaat vallen! Het wordt weer een feestje om thuis te eten dan:)

 7. Babette | StudioBabsie 16 oktober 2016 om 10:19

  Ik kom net via de blog, peekinside je boek en blog tegen. Sinds ik op kamers ben, dan is nu sinds de zomer, vind ik het heerlijk en heel leuk om met eten bezig te zijn en dan ook kookboeken te ontdekken, daarom ben ik nu erg nieuwschierig geworden naar jouw kookboeken en zou ik hem graag willen winnen om nog meer recepten uit te kunnen proberen.. :)

 8. Els 16 oktober 2016 om 12:24

  Ja, wil ik! De recepten op je site zijn geweldig dus die in je boek vast en zeker ook!

 9. Pauline van der Spuy 16 oktober 2016 om 13:58

  Beste Brenda,

  De afgelopen jaar heb ik altijd recepten van 24 Kitchen, Jamie Oliver en Chicks Love Food gebruikt. Ik ging regelrecht vanuit mijn bookmarks naar de websites en heb vooral van Jamie en Chicks Love Food alle kookboeken op een boekenplank in de keuken.
  Vandaag zocht ik een recept voor appel-kaneel vulling in bladerdeeg.
  Ik heb nog bladerdeeg in de diepvries liggen en heel veel appels in de fruitmand.
  Kaneel en suiker heb je altijd wel in huis.
  Ik kwam op je Last-minute appeltaartjes recept (https://brendakookt.nl/2013/03/15/last-minute-appeltaartjes/) en die ga ik vanavond als dessert maken.
  Ik ben zo benieuwd hoe het gaat worden en laat ik nou net ook nog een bekertje slagroom hebben staan die ik erbij ga opkloppen ;).
  Ik ben benieuwd naar de rest van je snelle klassiekers met een twist.
  Daarom wil ik heel graag jouw boek winnen!

  Groeten Pauline van der Spuy uit Zwolle

 10. Nadia 16 oktober 2016 om 23:54

  Leuk, ik zou dit leuk boekje aan een vriendin cadeau geven die binnenkort in haar eerste huis gaat verhuizen. Nieuwe keuken. Nieuwe inspiratie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *