Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Snap Shots oktober #1

snap-shots-oktober-0120

Het wordt kouder buiten en dat is aan de snap shots te zien. Ik neem bij de lunch bijna geen salades meer, deze vervang ik graag door een kom lekkere warme soep.

De afgelopen weken had ik het wat rustiger, en dat was fijn. Ik kon me lekker richten op mijn blog. En daarnaast heb ik ook gezellige avondjes gehad met vriendinnen en een paar keer patat gegeten. Scroll snel naar beneden om mijn afgelopen weken in foodfoto’s te bekijken.

snap-shots-oktober-0101

Dit is zo gezellig: samen met Fem een broodje eten. Ze zegt natuurlijk niet zo veel terug maar ik vind het zo leuk om samen aan tafel te zitten. Hierdoor ga ik er ook echt even voor zitten en prop ik niet snel een broodje in mijn mond.

snap-shots-oktober-0103

Op de gezellige boeklancering van Pauline’s Feel Good Food werden heerlijke gerechten uit het boek geserveerd. Binnenkort vertel ik jullie hier meer over en deel ik een receptje.

snap-shots-oktober-0104

Een perfecte taartbodem <3 (dit is de bodem van deze zoete pompoentaart)

snap-shots-oktober-0105

Een lekker makkelijk maaltje op de zondag: wit brood met biefstuk, champignons en ui. Het geheime ingrediënt is de ketjap waar de uit en champignons in worden gebakken.

snap-shots-oktober-0111

Tussendoortje: banaan met pindakaas

snap-shots-oktober-0114

Team #brendakookt op de ladiesnight van Kop en Mok. Super leuk om dit samen met mijn enthousiaste vriendinnetje Jorien te doen.

snap-shots-oktober-0106

Het was pompoenweek op de blog, en dus maakte ik ook de lekkerste pompoensoep. Dit recept staat al bijna 2 jaar op mijn blog, klik hier om deze te bekijken.

snap-shots-oktober-0107

In de make-up voor een fotoshoot voor het blad Flair. Zo leuk: in november verschijnt er een interview met mij in het magazine.

snap-shots-oktober-0112

Bij een The-Hills-Night met een vriendinnetje horen lekkere hapjes. De hapjes vielen in de smaak maar The Hills Special viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Op naar eind november, naar nieuwe afleveringen van Gilmore Girls..

snap-shots-oktober-0110

We mochten op kraamvisite bij lieve kleine Bodi <3

snap-shots-oktober-0108

Kip. Patat. En Appelmoes. Lekker!

snap-shots-oktober-0109
En dit was ook lekker. Nadat we Inge hadden aangemoedigd bij de Amsterdam Marathon (ze liep super goed, zo goed dat we haar bij 3 punten hadden gemist) hadden we ontzettende trek en bezochten we graag de dichtstbijzijnde gele M.

snap-shots-oktober-0113

Ik vermoed dat jullie dit geen smakelijke foto vinden. Maar ik vind het zoo schattig als Fem zelf stukjes eten pakt. Hier eet ze de quiche lorraine uit mijn boek. Ook bij haar viel deze hartige taart in de smaak.

Als ik mijn agenda bekijk staan de komende twee weken in het teken van gezellige avondjes met familie en vrienden. We hebben en aantal verjaardagen (o.a. die van J.) en ik heb een paar leuke avonden met vriendinnen gepland. Over twee weken verwacht ik daarom veel taart en lekkere hapjes in de Snap Shots terug te zien..

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Jonna@Burgertrutjes 18 oktober 2016 om 23:01

    Fijn he dat het herfst is en het weer lekker is om soep te eten? Elke week maak ik een grote pan en vries ik kleine porties in. Love it.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tijdelijk een gevarieerd weekmenu (5 recepten) uit de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 helemaal gratis!