Snap Shots november #2

snap-shots-november-0218

We zitten alweer aan het einde van de maand! Wat gaat dat snel he? Nog een maandje en dan is het 2017, echt bizar. Voor mijn gevoel is 2016 ook echt aan me voorbij gevlogen.

De afgelopen weken heb ik voorbereidingen voor december getroffen, ik ben al helemaal in de kerstsfeer. Er zijn (kerst)recepten gekookt en filmpjes opgenomen. Ik kan niet wachten om het resultaat vanaf volgende week aan jullie te laten zien!

Ook waren er gezellige avondjes met vriendinnen, verse eieren, lekkere brownies, pannenkoeken en mijn verjaardagstaart. Kijk mee naar mijn afgelopen weken in foodfoto’s:

snap-shots-november-0214

Ik stond ineens voor de camera in plaats van erachter! Ik wil het maken van filmpjes weer oppakken en daarom heb ik voor december alvast wat leuks voor jullie opgenomen. Binnenkort online!

snap-shots-november-0215

Sneak peek van een van de receptjes… #perfection

snap-shots-november-0216

Wat ook perfection is: mijn favoriete gebakken eitje. Met meegebakken ham, gesmolten kaas én een dooier die nog zacht en heel is. Wat is jouw favoriete gebakken eitje?

snap-shots-november-0212

HEMA stuurde mij mijn naam in chocoladeletters… YUMMY!

snap-shots-november-0211

Ook lekker: ontbijten met banaan-ei pannenkoekjes en pepernoten on top.

snap-shots-november-0213

En ik mocht met de Philips Airfryer aan de slag! Heb je deze krokante en super malse drumsticks al gespot?

snap-shots-november-0217

Gezellige (wijn)avond met vriendinnetjes. Dé ingrediënten: gezellige meiden, lekkere hapjes, veel geklets en de nodige wijntjes.

snap-shots-november-0207

Na een afspraak had ik bij mijn overstap op Amsterdam Sloterdijk net mijn trein gemist waardoor ik een half uur moest wachten. Met een ‘Holiday s’mores brownie’ en ‘Hot chocolate fudge’ komt dat wel goed… #verwennerij

snap-shots-november-0208

Wat ook verwennerij is: uber verse eieren van mijn schoonouders. Bij sommige gerechten komt dat extra  goed van pas..
snap-shots-november-0210

..zoals bij dit kerstgerechtje.

snap-shots-november-0206

Naar deze foodpost ben ik mega nieuwsgierig: maar de fles is nog steeds dicht. Komend weekend maar even proeven.

snap-shots-november-0205

Deze repen scheurde ik direct open nadat ik ze uit de envelop haalde: de nieuwe van Tony’s. Het is Tony Chocolonely gelukt om traceerbare cacaoboter te maken en daarom is de witte chocolade weer toegevoegd aan het assortiment. Een reep witte chocolade en een reep met witte chocolade, framboos en knettersuiker.

 

snap-shots-november-0204

Pannenkoeken zijn altijd een goed idee. En extra leuk: mijn kleine lekkerbek geniet hier ook ontzettend van. Een dochter van d’r moeder ;)

snap-shots-november-0209

En dit zijn de ingrediënten van mijn baksels van afgelopen weekend. Dit is onder andere voor mijn verjaardagstaart..

 

snap-shots-november-0203

.. die ik hier (klik voor het recept) al met jullie gedeeld heb.

snap-shots-november-0202

Nog een laatste fotootje ;) De taart was een topper!

snap-shots-november-0201

Een ‘Burger Bar’ doet het altijd goed op een verjaardag. Zo ook op die van mij :)

snap-shots-november-0219

En dat was gister toen ik lunchte met de restjes van de verjaardag. Plus het laatste puntje van de lekkere taart die niet op de foto staat.

De komende weken worden leuk! Het aller leukste: mijn kleine moppie wordt 1 jaar! En daarbij komen er heel veel lekkere kerstrecepten en menu’s op de blog. Ik ben ook bij het Allerhande Festival, ik mag daar verschillende workshops geven, en er staat een leuk (en lekker) uitje met mijn foodvriendinnetjes op de planning. Over twee weken laat ik jullie dit natuurlijk allemaal zien. Zijn jullie klaar voor de (drukke) decembermaand? 

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
7 comments
  1. Aaaah, dat van het Allerhande festival dacht ik al! Er stond in de folder namelijk ‘klassiekers met een twist’ en ik dacht: zouden ze die term nou van Brenda hebben gestolen? Maar je komt daar dus koken, super!
    Trouwens, die taart ziet er eeecht te lekker en vrolijk uit

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk