Snap Shots januari #1

snap-shots-januari-20170122

Ook in 2017 ga ik door met het delen van de snap shots. Ik vind het erg leuk om doormiddel van de foodfoto’s op mijn weken terug te kijken en het artikel wordt altijd erg goed door jullie gelezen.

De afgelopen twee weken vierde ik nog lekker (kerst)vakantie. We gingen niet weg maar bleven lekker thuis. En hadden het ook druk met iets..

snap-shots-januari-20170119

Proost! Op ons nieuwe huis, in mei gaan we verhuizen! Heel fijn dat alles nu rond is en we echt kunnen gaan plannen (en shoppen). De kerstvakantie hebben we daarom ook goed gebruikt om inspiratie op te doen.

snap-shots-januari-20170120

Tijdens een dagje shoppen met Joost nam ik een focaccia met geitenkaas en pompoen als lunch, maar ik was wel een beetje jaloers op zijn hotdog. Dit zag er veel beter uit.

snap-shots-januari-20170118

Nog een shopsessie, deze keer met mijn moeder en schoonmoeder bij Loods 5. Hier viel de salade met serranoham en geitenkaas erg in de smaak.

snap-shots-januari-20170115

31 december. Zie je me staan, in de rij voor de oliebollen?

Ik moest even in de rij staan, maar dan heb je wel wat. Zelfs 1 januari waren de oliebollen nog super lekker.

snap-shots-januari-20170117

Lunch zoals het op 31 december hoort.

snap-shots-januari-20170116

Voor we oud en nieuw gaan vieren bij vrienden zet ik het toetje dat ik meenam nog even op de foto. Het recept deel ik binnenkort op mijn blog.

snap-shots-januari-20170113

Een van de meiden maakte deze leuke vuurpijlhapjes voor de kids.

En verder heb ik niet echt foodfoto’s gemaakt. We hadden allemaal iets meegenomen dus er was meer dan genoeg te eten. En het was een erg gezellige avond, de kids (14 stuks!) deden het ook goed en hebben tot even voor 12 allemaal geslapen (Fem sliep zelfs door, topper!).

snap-shots-januari-20170110

En zo is het. Maar ik hoop dat het meestal rijst met krenten is, ik hou van de krenten.

snap-shots-januari-20170112

Net als zo’n beetje iedereen wil ik ook weer even back to normal in januari (hier lees je meer over mijn plannen). De omeletwrap waarvan ik het recept 1 januari publiceerde heb ik inmiddels al drie keer gegeten.

snap-shots-januari-20170109

Ik was nog niet helemaal back to normal, de eerste week van januari vierden we thuis namelijk nog (kerst)vakantie. De kipshoarma met Turks brood mocht niet ontbreken.

snap-shots-januari-20170108

Na een lekkere (en koude) wandeling in het bos warmde ik op met thee en dadeltaart.

snap-shots-januari-20170107

Nu de verhuizing definitief is heb ik het ook een beetje op mijn heupen en wil ik alvast wat dingen uitzoeken en weggooien. Ook mijn collectie foodmagazines moest er aan geloven.

snap-shots-januari-20170104

Met mijn zusje keek ik Soof 2 in de bioscoop. Ik was vergeten een foto van mijn popcorn te maken ;) Op het nippertje toen de aftiteling al liep dacht ik er aan. Een erg leuke film, leuker dan ik had verwacht. Hij kijkt lekker weg.

En wat ik dan jammer vind, dat de film ineens af is. Ik wil altijd weten hoe het na het einde verder gaat.

snap-shots-januari-20170106

Geen woorden nodig..

snap-shots-januari-20170123

Tijd voor het jaarlijkse vriendenuitje! Met de vriendengroep volgden we een kookworkshop bij WFO kookstudio. De ene helft kookte, terwijl de andere helft wijn aan het proeven en hapjes aan het eten was. Na een uur wisselden we om en daarna was het tijd om lekker te eten. Het was erg geslaagd.

 

snap-shots-januari-20170102

Na bovenstaande foto’s zijn er nog vele foto’s in de kroeg gemaakt. Er was genoeg drank in het spel, maar geen eten. En wat wij super lekker vinden na zo’n avond voordat we naar bed gaan: knakworstjes met mayonaise.

snap-shots-januari-20170101

Zondag, soepdag! En die is extra lekker als hij de kippensoep uit mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist maakt.

snap-shots-januari-20170103

En we sluiten het weekend en de vakantie af met pizza.

Nu gaan we écht weer back to normal. Of dat lukt zie je volgende week in mijn eetdagboekje. Verder staan er de komende weken veel afspraken gepland. Leuke zakelijke afspraken maar ook gezellige uitjes en afspraken voor het huis. Zo gaan we ook uit om een nieuwe keuken, super leuk! In de volgende editie van de Snap Shots kan ik jullie misschien al iets laten zien.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
5 comments
  1. Gefeliteerd met het nieuwe huis! Is het in de buurt of gaan jullie wat verder weg wonen?

    En ik trek altijd trek van jouw food foto’s. Zelfs als ik net wakker ben!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk