De afgelopen weken waren lekker druk. Ik had veel bezoek, zit lekker in de flow met recept ontwikkeling voor de blog en ook zijn we druk met de voorbereidingen voor ons nieuwe huis! Kijk snel mee naar mijn afgelopen weken in foodfoto’s:
Ik begin de week en deze editie van de snap shots goed met een lekker ontbijtje.
Sinds begin dit jaar publiceer ik op de zaterdag een filmpje op mijn Youtube kanaal. Samen met Anneke heb ik weer een draaidag gehad waarbij we meerdere video’s schieten. En deze keer hadden we bezoek..
..van Rutger! samen met Rutger heb ik een hele lekkere cheesecake gemaakt. De video is weer erg leuk geworden, we publiceren hem binnenkort!
Dat je een half uur op het station moet wachten en trek hebt in iets lekkers en de warme saucijzenbroodjes (die vind ik dus serieus heel erg lekker) kunt weerstaan en gaat voor een goedgevulde wrap. Ik zeg: goed bezig!
En ik kreeg nog meer bezoek! TV NH heeft een item voor het programma ‘NH Buurten’ bij me opgenomen. Binnenkort wordt het uitgezonden.
Tussen alle bedrijven door zijn we ook druk met de plannen voor ons nieuwe huis. We gaan meubelzaak in- en uit en ook hebben we inmiddels voor ogen wat voor keuken we willen plaatsen. (er is zoveel keuze!!)
Na een ochtend keukenshoppen heb ik zo’n lekkere lunch wel verdiend toch? Dit broodje met gerookte zalm at ik bij Van Dis in Hoogkarspel. Altijd lekker.
Nog een lekkere lunch: met Monique, Pauline en Philippine had ik een meeting bij de Plantage in Amsterdam. En ja als we er toch zijn kunnen we net zo goed wat lekkers eten.
En dat je dat samen gaat lunchen en toevallig allemaal het zelfde neemt. De carpaccio van aubergine is echt een aanrader.
Na de meeting met de meiden ging ik nog even langs mijn uitgeverij, en daar ging ik niet met lege handen naar huis. Tips van Jet, Sapje én het nieuwe boek van Ellen Hoog (die nu even niet te zien is) kreeg ik mee.
Ik had een beetje een rotweek, en dit soort lunches maken het dan net even leuker.
Ik kreeg nog meer bezoek. Een redacteur (en fotograaf) van het KIK Magazine van Stichting Opkikker kwamen bij me kijken wat een foodblogger nou allemaal doet. In maart verschijnt een leuk artikel in het magazine voor de ambassadeurs.
Yummy, mijn lievelings…
Qua recept ontwikkeling voor de blog zit ik weer in een goede flow, en dat is zo fijn! Ik heb zo veel lekkere ideeën, en eigenlijk te weinig tijd om alles te maken en uit te werken. Deze lunch was erg geslaagd, het receptje deel ik volgende week met jullie.
Mooie bietjes vers van de markt!
En ook bij mij gaat er wel eens iets mis. Deze scones me blauwe bessen en citroen waren een soort van uitgelopen cakejes geworden. Gelukkig had ik nog voldoende tijd om een nieuwe versie te bakken, dit recept deel ik ook binnenkort met jullie.
Zo gezellig als ze er bij komt zitten <3
De scones gingen namelijk mee naar Apeldoorn, hier verraste we Sabine van Ohnyfoodness met een babyshower! Gelukkig deden we geen gekke spelletjes waarbij we babyvoeding moesten proeven enzo, wel waren er meer dan genoeg lekkere hapjes.
Heerlijke start van de zondag hoor, dit ontbijtje voor twee. En het is ook zo schattig om die kleine meid hiervan te zien smullen. Aan haar pannenkoekjes voeg ik geen kaneel toe, en ook de maple syrup laat ik achterwege.
Perfect zondagmaaltje: homemade burger met gebakken uitjes, krokant spek, truffelmayo en ketchup.
En dit is dan weer een goed begin van de week, met homemade granola. Sinds begin december was mijn granola al op en het kwam er maar niet van om een nieuwe batch te maken. Zo zonde! Ik maak het liefst granola zonder suiker met koekkruiden, volgens dit recept.
De komende weken ga ik op deze voet verder en is de agenda weer lekker gevuld. Er komen leuke events aan, afspraken voor de blog en privé uitjes met vriendinnen. Over 2 weken deel ik mijn foodfoto’s weer met jullie.