Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Pre-order actie: ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 Makkelijk & Snel agenda 2022!


Pre-order actie:
ontvang nu een gratis bewaarmapje bij de scheurkalender!

Snap Shots januari #2

Snap Shots januari 02 collage

De afgelopen weken waren lekker druk. Ik had veel bezoek, zit lekker in de flow met recept ontwikkeling voor de blog en ook zijn we druk met de voorbereidingen voor ons nieuwe huis! Kijk snel mee naar mijn afgelopen weken in foodfoto’s:

Snap Shots januari 20170218

Ik begin de week en deze editie van de snap shots goed met een lekker ontbijtje.

Snap Shots januari 20170219

Sinds begin dit jaar publiceer ik op de zaterdag een filmpje op mijn Youtube kanaal. Samen met Anneke heb ik weer een draaidag gehad waarbij we meerdere video’s schieten. En deze keer hadden we bezoek..

Snap Shots januari 20170217

..van Rutger! samen met Rutger heb ik een hele lekkere cheesecake gemaakt. De video is weer erg leuk geworden, we publiceren hem binnenkort!

Snap Shots januari 20170216

Dat je een half uur op het station moet wachten en trek hebt in iets lekkers en de warme saucijzenbroodjes (die vind ik dus serieus heel erg lekker) kunt weerstaan en gaat voor een goedgevulde wrap. Ik zeg: goed bezig!

Snap Shots januari 20170215

En ik kreeg nog meer bezoek! TV NH heeft een item voor het programma ‘NH Buurten’ bij me opgenomen. Binnenkort wordt het uitgezonden.

Snap Shots januari 20170214

Tussen alle bedrijven door zijn we ook druk met de plannen voor ons nieuwe huis. We gaan meubelzaak in- en uit en ook hebben we inmiddels voor ogen wat voor keuken we willen plaatsen. (er is zoveel keuze!!)

Na een ochtend keukenshoppen heb ik zo’n lekkere lunch wel verdiend toch? Dit broodje met gerookte zalm at ik bij Van Dis in Hoogkarspel. Altijd lekker.

Snap Shots januari 20170212

Nog een lekkere lunch: met Monique, Pauline en Philippine had ik een meeting bij de Plantage in Amsterdam. En ja als we er toch zijn kunnen we net zo goed wat lekkers eten.

Snap Shots januari 20170213

En dat je dat samen gaat lunchen en toevallig allemaal het zelfde neemt. De carpaccio van aubergine is echt een aanrader.

Snap Shots januari 20170211

Na de meeting met de meiden ging ik nog even langs mijn uitgeverij, en daar ging ik niet met lege handen naar huis. Tips van Jet, Sapje én het nieuwe boek van Ellen Hoog (die nu even niet te zien is) kreeg ik mee.

Snap Shots januari 20170210

Ik had een beetje een rotweek, en dit soort lunches maken het dan net even leuker.

Snap Shots januari 20170208

Ik kreeg nog meer bezoek. Een redacteur (en fotograaf) van het KIK Magazine van Stichting Opkikker kwamen bij me kijken wat een foodblogger nou allemaal doet. In maart verschijnt een leuk artikel in het magazine voor de ambassadeurs.

Snap Shots januari 20170209

Yummy, mijn lievelings…

Snap Shots januari 20170206

Qua recept ontwikkeling voor de blog zit ik weer in een goede flow, en dat is zo fijn! Ik heb zo veel lekkere ideeën, en eigenlijk te weinig tijd om alles te maken en uit te werken. Deze lunch was erg geslaagd, het receptje deel ik volgende week met jullie.

Snap Shots januari 20170207

Mooie bietjes vers van de markt!

Snap Shots januari 20170204

En ook bij mij gaat er wel eens iets mis. Deze scones me blauwe bessen en citroen waren een soort van uitgelopen cakejes geworden. Gelukkig had ik nog voldoende tijd om een nieuwe versie te bakken, dit recept deel ik ook binnenkort met jullie.

Snap Shots januari 20170220

Zo gezellig als ze er bij komt zitten <3

Snap Shots januari 20170203

De scones gingen namelijk mee naar Apeldoorn, hier verraste we Sabine van Ohnyfoodness met een babyshower! Gelukkig deden we geen gekke spelletjes waarbij we babyvoeding moesten proeven enzo, wel waren er meer dan genoeg lekkere hapjes.

Snap Shots januari 20170202

Heerlijke start van de zondag hoor, dit ontbijtje voor twee. En het is ook zo schattig om die kleine meid hiervan te zien smullen. Aan haar pannenkoekjes voeg ik geen kaneel toe, en ook de maple syrup laat ik achterwege.

Snap Shots januari 20170201

Perfect zondagmaaltje: homemade burger met gebakken uitjes, krokant spek, truffelmayo en ketchup.

Snap Shots januari 20170205

En dit is dan weer een goed begin van de week, met homemade granola. Sinds begin december was mijn granola al op en het kwam er maar niet van om een nieuwe batch te maken. Zo zonde! Ik maak het liefst granola zonder suiker met koekkruiden, volgens dit recept.

De komende weken ga ik op deze voet verder en is de agenda weer lekker gevuld. Er komen leuke events aan, afspraken voor de blog en privé uitjes met vriendinnen. Over 2 weken deel ik mijn foodfoto’s weer met jullie. 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

5 Reacties

 1. Roos 24 januari 2017 om 12:06

  Wat een leuke (en lekkere) diary weer! X

 2. Anneloes 24 januari 2017 om 14:17

  Leuk weer brenda. Met weer een hoop lekkere dingen

  1. Brenda Kookt 25 januari 2017 om 07:37

   Tnx Loes, ik verwacht in de volgende editie toch echt wel beschuit met muisjes te eten hoor. Roze of blauw?

 3. Agnes 29 januari 2017 om 21:50

  Zo leuk?. Zag je op de tv. Beroemdheid Brenda. Ga zo door!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *