Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bruisende mocktail met vers fruit – En toffe LG Instaview koelkast! (VIDEO)

Mocktail met vers fruit

gesponsord artikel

In deze video ga ik aan de slag met mijn lievelingsdrankje van deze zomer, een mocktail! Een lekker verfrissend zomerdrankje met vers fruit. En daarbij laat ik jullie de LG Instaview Koelkast zien. Een bijzondere koelkast met een paar handige (en hele toffe) snufjes!

 

Bekijk snel de video!

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Koelkast met brenda

Ik vind het nu al jammer dat ik de LG Instaview koelkast weer moet inleveren. De Amerikaanse koelkast van roestvrij staal heeft een mooi strak design, en heeft zoals de meeste Amerikaanse koelkasten een water en ijsdispenser. De ruimte kan ik goed gebruiken, en daarbij heeft de koelkast de vele handige snufjes:

  • Via het Instaview-raam kun je in de koelkast kijken als je hier twee keer op klopt. Het licht springt aan, zo kun je zien wat er in je koelkast staat.
  • De Door-in-door technologie zorgt er voor dat je niet alleen de grote deur, maar ook een kleine deur kunt openen. Handig! En hiermee bespaar je ook nog eens energie, er gaat namelijk minder koele lucht verloren dan wanneer je de hele deur opent, dit kan tot 41% koude lucht verlies schelen.
  • De LG Inverter Linear Compressor zorgt voor de beste koelprestaties en biedt tot wel 32% energiebesparing, ongekende duurzaamheid en optimale temperatuurregeling, zodat voedsel langer vers blijft.
  • Het Pure N Fresh-systeem zorgt voor voldoende frisse lucht en maakt een einde aan onfrisse geurtjes in de koelkast.

Brenda Mocktail

Deze video maakte ik in samenwerking met LG, lees mijn disclaimer.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *