Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s #8 – september 2017

De afgelopen twee weken is er voornamelijk veel gewerkt. Ik dacht dat ik weinig foodfoto’s had gemaakt om met jullie te delen, maar dat viel toch mee :) Kijk mee naar mijn afgelopen weken:

De afgelopen twee weken heb ik veel gewerkt. Na mijn vakantie was het tijd om weer lekker aan de slag te gaan. Tijdens de lunch zit ik er vaak zo bij.

Maar ik heb ook in de trein geluncht tijdens een dagje met verschillende afspraken. In plaats van eten op het station te halen had ik braaf een krentenbol mee.

Ik ging onder andere naar de lancering van het nieuwe bakboek van Rutger van den Broek. Zijn Hartige Bakboek, is heerlijk! En de bitterballen van bavette ook ;)

Hi there! Daar staan we, samen met Rutger, Ianna en Mariette nog even op de foto. Deze foto is afkomstig van de blog van Rutger.

‘s Ochtends vroeg, voordat Fem wakker wordt nog even werken in bed.

We dachten dat het een regenachtige lazy zondag zou worden, en dus maakten we soep. Uiteindelijk was het een heerlijke zonnige zondag en at ik de soep in het zonnetje in de tuin.

Dit is ossenstaartsoep, vroeger was dit mijn favoriete soep. Hier deelde ik een recept om het zelf te maken, maar ik moet eerlijk zeggen dat de soep deze middag uit een pakje kwam ;)

 

We maakten zelf pizza! Na dat mij pizza met tomatensaus, champignons, cherry tomaatjes en mozzarella uit de oven kwam belegde ik het met carpaccio-vlees, rucola, en Parmezaanse kaas. Lekker!

Pesto in the making, zo lekker!

Selfie! Het is tijd voor nieuwe foto’s voor brendakookt.nl. Julliette van Lief klein geluk fotografie zette mij in mijn eigen keuken op de foto. Het resultaat van de shoot zien jullie binnenkort verschijnen!

Ik trakteerde mezelf op een lekkere lunch, een caprese salade met parmaham. Hier zie je de foto die ik voor de blog maakte, en de manier waarop ik het op at ;)

Het recept heb ik inmiddels al gepubliceerd, klik hier om deze te bekijken.

Zo lekker: geroosterde broccoli met zoete aardappel. Vooral de kruiden doen het super goed bij dit gerecht. Klik hier om het receptje te bekijken.

Het magazine Bij Robért, van Meester Patissier en Boulanger Robért van Beckhoven publiceerde een interview met mij, en daarbij een recept uit mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist. (klik hier om mijn boek te bestellen)

Tip voor de lekkerste krokante vissticks: Verwarm de Airfryer op 200ºC en bak ze 6 minuten. Draai ze hierna om en bak nogmaals 6 minuten.

Dit blijft leuk: pakketjes met bestellingen van mijn digitale winkeltje versturen :)

Dinner in the making! Pannenkoeken zijn mijn favorietjes! En mijn kleine moppie kan niet wachten en zit op de achtergrond al klaar aan tafel.

Kermis in het dorp! Naast het bezoeken van de kermis wordt er ook een biertje gedronken in het zonnetje. En daarbij moet natuurlijk ook gegeten worden. Ik ging voor de pizza salami van BellaVita.

En een skoftig mooi schapenijsje toe.

Ik ben eerder bij Boerderij Schepenstreek op bezoek geweest om samen schapenkaas te maken, bekijk hier het artikel dat ik hierover schreef.

De komende weken worden heel erg leuk! Vandaag gaan we weer filmen om nieuwe kookvideo’s voor mijn YouTube kanaal op te nemen. En deze week ben ik bij de crispy chef battle, waar ook een aantal van mijn bezoekers aan mee doen. Het wordt zo leuk, want er is een super leuke prijs te winnen (voor de bezoekers, niet voor mij ;)). En volgende week donderdag (5 oktober) kook ik op de VT Wonen & Design beurs op de stand van Mandemakers Keukens. Hoe dit allemaal was, en wat ik nog meer heb gedaan, dat zie je over twee weken weer in een nieuwe editie van de Foodfoto’s!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

  1. Merle 26 september 2017 om 09:30

    Leuk Bren! En wat tof je intervieuw in het magazine van Robert! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *