MERRY CHRISTMAS | Laatste kersttips en videoboodschap

All i want for christmas is food brenda kookt quote

 

.. en qualitytime met family & friends! MERRY CHRISTMAS!

Hoe is de situatie bij jou? Heb je het helemaal onder controle en alles al in huis? Of ga je vandaag (of misschien zelfs morgen) nog langs de supermarkt om ingrediënten te kopen?

Na de drukte van de afgelopen twee maanden was ik eerlijk gezegd even helemaal klaar met Kerst en koken. Maar inmiddels begint het na twee dagen rustig aan doen en niet koken toch weer te kriebelen. Vandaag haal ik mijn bestelde producten bij slager en visboer en duik ik de keuken in om de eerste gerechten te koken.

Toen we de kerstkookvideo’s opnamen heb ik een kerstgroet voor jullie gemaakt. Bekijk mijn kerstboodschap met laatste kersttips, en scroll naar beneden als je nog wat hulp kunt gebruiken bij het organiseren van je kerstdiner.

Ik wens jullie hele fijne dagen toe! Geniet van het koken en lekkere eten, maar vooral van je gezelschap.

Laatste kersttips


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk