Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Foodfoto’s weekoverzicht #9 | Werken op locatie, zwangerschapscravings en lunchen met de meiden

Iets later dan jullie dan me gewend zijn deel ik bij deze toch nog mijn weekoverzichtje van vorige week. Doordat deze week veel leuke afspraken gepland stonden en ik niet helemaal lekker ben schoot het er iedere keer bij in. Maar beter laat dan nooit toch? ;) Het is zo leuk om te zien dat dit artikel altijd zo goed bekeken wordt!

Vorige week was vooral een gezellige en lekkere eetweek. Er is meerdere keren buiten de deur gewerkt en gegeten, bij vrienden gegeten en natuurlijk ook lekker met ons drietjes thuis.

Foodfoto’s weekoverzicht

Maandag

Maandag begin ik achter de laptop in de bibliotheek. Hier kan ik lekker even geconcentreerd werken.

Daarna rij ik door naar Staring at Jacobs in Amsterdam. Samen met Pauline, Sabine, Monique en Liselotte ga ik lunchen. Het is altijd zo leuk om de meiden weer te spreken. En lekker, want het gaat altijd gepaard met lekker eten.

s’Avonds na het eten moeten we van Fem per se de cakejes proeven die ze vandaag met oma heeft gemaakt. Nou, vooruit :)

Dinsdag

Dinsdag ben ik weer buiten de deur. Ik heb afspraken in Den Haag en besluit daar ook even te werken bij Anne & Max. En als ik er toch zit, dan moet er ook gegeten worden.

Woensdag

Vandaag werk ik lekker thuis aan de blog. Ik werk recepten uit, eet crackers met weekendrestjes..

..en kook alvast dit stoofgerecht. Het is geïnspireerd op een recept dat we vorige week bij mijn schoonmoeder aten. Het recept houden jullie nog even te goed. Het komt pas in mijn verlof in oktober online ;)

Donderdag

Vanochtend ben ik weer op pad, terwijl de auto wordt nagekeken werk ik lekker door. Ideaal dat je tegenwoordig overal WiFi hebt, zo kan ik altijd werken.

In de wachtkamer bij de verloskundige merk ik ineens dat ik vandaag nog niet zoveel gegeten heb, gelukkig zit er nog een koekje in mijn tas.

En einde van de middag maak ik deze restjes uit de koelkast op. Zo vervelend… ;)

Vrijdag

Vrijdag ben ik lekker samen met Fem. Zoals altijd hebben we na het zwemmen een lekker koekje verdiend.

‘s Avonds eten we restjes uit de vriezer. Rode kool, vissticks, kipnuggets en frikadellen.

Zaterdag

Zaterdag is een heerlijke dag om lekker in en om huis te rommelen. Ik ben mega slecht in het verzorgen van planten, dus ik heb weer nieuwe gekocht voor in huis. Het ziet er zo gezellig uit. Deze keer ga ik echt mijn best doen om ze vaker water te geven. Echt!

Daarna eten en borrelen we bij vrienden. De verse zalm met citroen, honing en knoflook was super lekker.

Zondag

Fem wilde haar zwemkunsten graag weer een keer aan papa laten zien, dus gingen we zondagochtend weer zwemmen. Daarna aten we tosti’s als lunch. (zwangerschapscraving nr 1)

En als Fem slaapt ga ik lekker de volgende aflevering van Temptation Island kijken, heerlijk! Daarbij eet ik een kommetje yoghurt met roosvicee, ik had daar zo’n enorme trek in. (komt ook door de zwangerschap, een paar keer per week eet ik midden op de dag ineens een bak koude yoghurt)

We sluiten de zondag goed af.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

 1. Marloes 30 maart 2018 om 05:46

  Hay Brenda!
  Altijd erg leuk om te lezen (en bekijken ;)) deze weekoverzichten! Hoeveel weken ben je nu zwanger?
  Groetjes Marloes

  1. Brenda Kookt 30 maart 2018 om 15:51

   Hoi Marloes, wat leuk om te horen. Lief dat je een berichtje achterlaat. Ik zit bijna op de 18 weken ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *