Ga naar de inhoud

Foodfoto’s weekoverzicht #12 | Culiperslunch, koken voor AVROTROS en

Wat een heerlijke week! Een super leuk persevent, een workshop geven bij AVROTROS, thuis werken, thuis koken, qualitytime met mijn schatjes en borrelen en (indoor) BBQen met vrienden. Fijn!

Kijk mee naar de foodfoto’s van de afgelopen week:

Foodfoto’s weekoverzicht #12

Maandag

We beginnen de week met een kommetje tomatensoep, volgens Fem.

Daarna ga ik door naar de Culiperslunch. Een event waar alle foodcollega’s aanwezig zijn de nieuwste producten worden gepresenteerd.

En uiteraard is er ook meer dan genoeg te proeven.

En check op deze foto de babybump 😉

Dinsdag

Dinsdag ben ik weer op pad, ik ben vandaag bij de AVROTROS.

Hello!

Ik gaf een workshop tijdens de gezondheidsweken bij AVROTROS. Met een enthousiaste groep medewerkers gingen we aan de slag met gezonde tussendoortjes en snacks. 

Na afloop mocht er uiteraard volop geproefd worden.

En voor ik thuis was had ik nog even een pitstop. Ik had hier heel veel trek in.

Woensdag

Woensdag is er eindelijk tijd om weer lekker thuis aan de blog te werken, ook fijn na een paar dagen met leuke uitstapjes. Ik begint de dag rustig, met laptop en smoothie vanaf de bank. Ik merk nu met de zwangerschap dat ik na een paar volle dagen echt even wat rustiger aan moet doen.

Maar daarna duik ik de keuken in. Bizar dat ik er altijd zo snel weer een rommel van kan maken..

Deze foto maakte ik om jullie te laten zien dat er soms ook echt wel gezond geluncht wordt 😉

Mijn avondeten ben ik ook vandaag weer vergeten te fotograferen. Het was een receptje voor de blog met pasta en zalm dat volgende week online komt.

Donderdag

Weer aan de kook! Deze keer ook uit mijn eigen boek, zo leuk!

Mijn boek Snelle klassiekers shop je (onder andere) hier in mijn eigen winkel, je besteld hem nu zonder verzendkosten.

Na het eten zet ik nog een extra gerecht op de foto. Van Fem mocht ik het nog niet weghalen, want zij moest ook een foto maken. Zo schattig!

En ooit heb ik gezegd dat we na het make van de foto mogen proeven. Dus toen we klaar waren stond madame er op dat ze mocht proeven. Nou, vooruit 🙂

Lekker op de bank met 2 guilty pleasures: temptation island, en een een goddelijke brownie van Waldo.

Vrijdag

Happy friday! Vandaag ben ik lekker een dagje met Fem.

#reallifelunch Wel lekker buiten 🙂

En als we ‘s middags uit de speeltuin komen is het eindelijk tijd om deze lekkere chocolade te proeven die de hele week al op me ligt te wachten.

Fem proeft mee, en vind alles “lekker chocola mama”. Ik vind de Kitkat iets te zoet. Tony’s is ook aan de zoete kant, maar wel erg lekker. Al mocht de (zure)smaak van de ananas van mij wel wat meer naar voren komen, je proeft de kokos duidelijker terug.

‘s Avonds kwamen vrienden borrelen, van ons borrelavondje zijn geen foto’s gemaakt.

Zaterdag

Zaterdag is zoals een zaterdag hoort te zijn. In de ochtend ga ik met Fem en mijn moeder naar sprookjeswonderland. S’middags haal ik boodschappen en zijn we in en om huis bezig. Als ik ‘s avonds in bad ben geweest heb ik super veel trek in koude yoghurt met aardbeien. Dus in plaats van een lekker chippie neem ik dat.

Zondag

Ontbijt!

Borrelen met vrienden, gevolgd door een indoor BBQ. Zo jammer dat het weer uiteindelijk tegenviel.

En als we thuiskomen maak ik alvast deze schotel voor morgen (vandaag dus ;)). Omdat we allebei laat thuis zijn zorg ik ervoor dat er iets klaarstaat. Voelt een beetje zoals vroeger toen ik nog een baan naast mijn blog had. En ik maak dit weekoverzicht nog even af.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op