Foodfoto’s weekoverzicht #24 | Laatste werkloodjes met veel verkoeling en een weekend weg met mijn lief

Yes, eindelijk weer een teken van leven. Door de laatste loodjes voor mijn verlof schoten de recepten van deze week er even bij in. De warme dagen dragen hier ook aan bij, het werd me sommige dagen toch wel erg warm met 35 weken zwangerschap ;) Afgelopen week is er naast hard gewerkt dus ook lekker afgekoeld. En daarbij ging ik afgelopen weekend ook nog fijn een weekend weg met mijn lief.

Foodfoto Weekoverzicht #24

Kijk mee naar deze heerlijke zomerse editie van de foodfoto’s, én ik begin meteen met een nieuwtje:

Jullie weten dat ik al maanden werk aan een ‘project’, zo spannend! Ik kan jullie nu eindelijk vertellen het een scheurkalender is! De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019!

Het is een hippe scheurkalender die natuurlijk een plekje in de keuken verdient (of op het toilet, wat jij wilt ;)). In de scheurkalender vind je heel veel makkelijke maaltijden, kooptips, kliekjesrecepten én ruimte voor het weekmenu plus je boodschappenlijstjes.

Op de foto zie je een preview van de binnenkant, en de cover ? De komende dagen werk ik aan de laatste recepten. Medio september start de pre-sale (met kortingsactie) via mijn shop https://winkel.brendakookt.nl zodat de kalender begin november al bij jou op de mat kan liggen! ?

Dit is dus de reden dat het wat rustiger is hier op brendakookt.nl. Voor mijn verlof wil ik graag alle recepten af hebben zodat Juliette verder kan met de opmaak van de kalender. 

Maandag

‘s Ochtends vroeg wordt er al lekker voor me gekookt <3

En in de middag doe ik dit. De warmte wordt me soms echt even te veel, afkoelen in het water is dan natuurlijk het beste alternatief. En zo fijn om lekker met Fem te zwemmen.

Dinsdag

Deze foto is wel heel erg donker, maar is dan ook op een belachelijk tijdstip gemaakt. Om 3.34 uur ‘s nachts. Ik kon niet meer slapen dus besloot er maar uit te gaan en aan het werk te gaan….

De setting van mijn lunch.

Woensdag

Woensdag werk ik lekker in de bibliotheek, het is hier een stuk koeler dan bij mij thuis. Heel fijn!

En na het werk halen we Fem op en gaan we lekker nog even zwemmen bij het IJsselmeer. Ik neem de pasta pesto el tonno mee om daar op te eten (voor mijzelf heb ik extra mozzarella toegevoegd)

Donderdag

Na een ochtend werken en een middagslaapje (die heb ik nu serieus de meeste dagen nodig ;)) verplaatsen we ons naar de speeltuin. Hier houden we badjesdag met alle kindjes uit de straat. Ik neem deze lekkere hapjes mee.

En daarna gaan we thuis onverwachts lekker barbecueën. En het is zo warm, tussendoor spring ik af en toe het zwembad dat daarachter staat in ;)

Als toetje eten we #foodpost, de ijsjes van &Samhoud. Limoen/komkommer en wortel/sinaasappel.

Vrijdag

Ontbijtje in de tuin.. <3

En daarna brengen we Fem uit logeren en vertrekken wij een weekendje naar de kust. Omdat het zo mooi weer is rijden we meteen door naar het strand van Kijkduin.

Ik heb van jullie heel veel tips gekregen van leuke en lekkere plekjes, waaronder een paar strandtenten. Alleen bleek mijn conditie inmiddels toch iets minder goed dan ik had gedacht. Toen we eindelijk bij het strand waren was ik allang blij en gingen we voor de eerste de beste strandtent.

Ik dacht met lekkere pancakes te lunchen, maar dit was wel een erg kleine portie (was voor ontbijt). Dus nam ik nog een tosti na.

Zo kom ik mijn middag wel door.. ;) Schaduw, lekker windje en koude douche op 60 m afstand.

Daarna hebben we lekker gegeten. Bitterballen en een burger voor mij.

In Scheveningen nam ik een ijsje toe. Yoghurt met bosvruchten, mijn lievelings.

Zaterdag

Morning <3

Ah zo stom. Een hele lekkere lunchkaart voor je neus hebben maar dat je dan nergens trek in hebt. Ik geef de zwangerschap de schuld. Dus lunchte met een XL portie poffertjes. Wel erg lekker ;)

Einde van de middag gingen we weer voor bitterballen ;)

En ‘s avonds genoten we van een heerlijk diner bij restaurant Waterproef in de haven van Scheveningen. Heerlijk!

Zondag

Zondag gingen we nog even een rondje over het strand..

..gevolgd door een flinke punt appeltaart. En gingen we weer lekker naar huis om ons kleine meisje op te halen. Wat een heerlijk weekend!

Officieel werk ik nog 1 week voor mijn verlof begint, en hier kijk ik stiekem wel naar uit ;) Volgende week lees je hier meer over!

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
1 comment
  1. Leuk overzicht weer! Ik heb genoten. Ik wens je heel veel sterkte met die dikke buik en de warmte. Lekker relaxen maar en in ieder geval je voeten in een bak water. Trouwens leuk: een scheurkalender!

    Groetjes, Marjon.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk