Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Welkom lieve Jill

Na alle lieve berichtjes van jullie over hoe het met mij gaat is het tijd voor een persoonlijke update. Want er is babynieuws!

Dinsdag 28 augustus is onze dochter Jill geboren. Het gaat goed met ons, we zijn lekker thuis aan het genieten en wennen van en aan elkaar. Fem is een hele lieve en trotse grote zus.

De komende maanden doe ik het lekker rustig aan en geniet ik van mijn zwangerschapsverlof en de eerste periode van ons gezinnetje van 4 samen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik vooruitgewerkt en het een en ander voorbereid. Er komen dus nog (meer dan) genoeg lekkere recepten online de komende maanden. (ook nog lekkere kraamhapjes) Ik zou zeggen blijf brendakookt.nl dus lekker bezoeken :)

Bij de recepten zal ik zo nu en dan ook vertellen over hoe het met ons gaat, en tussendoor blijf ik weekoverzichten delen. Hier zie je ook meer over ons leven als gezin. Wil je meer persoonlijke updates zien? Volg me dan via Instagram (username @brendakookt)

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

22 Reacties

 1. Dirk & Irina 30 augustus 2018 om 18:28

  Hallo Brenda,

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter Jill. Wij wensen jullie alle geluk toe, en dat jullie lang van elkaar mogen genieten.

  Dirk & Irina

 2. Anne-Jolijn 30 augustus 2018 om 18:31

  Van harte gefeliciteerd! Een supermooi meisje.

 3. Marleen 30 augustus 2018 om 18:39

  Oh proficiat Brenda…….. wat n beaty weer! Geniet van elkaar en neem vooral je rust. Put genoeg uit al je mooie recepten…….

 4. Madeleine 30 augustus 2018 om 18:46

  Wat een mooie dochter. Veel geluk en geniet van jullie gezinnetje! Van harte gefeliciteerd! Madeleine

 5. Jamie 30 augustus 2018 om 20:04

  Gefeliciteerd Brenda en wat een leuke naam!! Ga toevallig morgen weer een receptje van je maken; de zomerse quiche met groene asperges en courgette, ben benieuwd!

 6. Ilona 30 augustus 2018 om 20:10

  Van harte gefeliciteerd. Wat een plaatje. Neem lekker de tijd om te genieten van haar en jullie gezinnetje; wij hebben nog genoeg receptjes om te proberen hoor.

 7. Leanne 30 augustus 2018 om 21:24

  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met jullie kleine moppie ♡

 8. Florina 30 augustus 2018 om 23:58

  Wat geweldig Brenda! Van harte geluk gewenst jullie alledrie met jullie kleine Jill! Nieuw leven, altijd weer een wonder. Geniet van haar en van elkaar. En vooral niet om je (online) volgers. Je hebt zo’n prachtige en inhoudelijk heerlijk gevulde site, alle reden om regelmatig te bezoeken. En je fijne recepten te bereiden. Dank voor al je werk. Maar nú genieten!

 9. Marja 31 augustus 2018 om 02:04

  Hoi Brenda,
  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter! Wat een mooi meiske zeg en wat een leuke naam. Die hoor je niet zo vaak. Leuk. Ook Fem natuurlijk gefeliciteerd met haar nieuwe zusje.
  Geniet van je kraamtijd en van je mooie gezinnetje Brenda. Fijn dat alles goed gegaan is en dat er nu weer een mooie dochter in de wieg ligt. Rust lekker uit en geniet met volle teugen, maar dat doe je natuurlijk al.
  Een hartelijke groet en een kusje voor Fem en voor Jill,
  Marja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *