Foodfoto’s #38 | Alsof ik alleen maar feest heb gevierd..!

Ik heb er weer eentje voor jullie hoor! Een overzicht van mijn foodfoto’s. We lopen inmiddels een beetje achter. Als je de foodfoto’s in dit artikel bekijkt lijkt het alsof ik alleen maar feest heb gevierd. Maar niets is minder waar..

We genoten van het eerste zomerweekend, met Pasen. Uiteraard zijn er eieren gezocht en is er ‘gepaasbruncht’. Ik ging naar de kroeg en we vierden Koningsdag. En tussendoor was ik voornamelijk bezig met het uitwerken van recepten voor de scheurkalender en testkoken. Inmiddels kan ik even geen recept meer zien ;)

Lunch voor 3. Lekker buiten.

Eind april, in de speeltuin met de kids in het zwembadje. Laat de zomer maar komen hoor!

Het was ook tijd voor de eerste vrijmibo met z’n viertjes in de veranda. Voor  ieder wat wils zoals je ziet.

Pasen! Na 2x eieren gezocht te hebben was het tijd voor de paasbrunch bij de schoonfamilie. Altijd lekker.

Daarna door naar dit. Pasen is namelijk ook kermis. Eerst bij vrienden een borrel doen en daarna naar de kroeg.

Leuke tip van vriendinnetje Jorien: ze heeft de scheurkalender op een broodplank bevestigd. Hierdoor hoeft ze niet te scheuren, maar is ze wel op de juiste pagina :)

Er wordt ook lekker gegeten tijdens de borrel, goede ondergrond voor de kroeg ;)

En dan skippen we meteen door naar een week verder. Koningsdag! Er moet uiteraard een tompouce gegeten worden. Of 2.

En hier ben ik in de voorbereiding voor een borrel met vrienden (en alle kids) bij ons thuis. Mijn thema deze dag was: Hollandse hapjes. Worst en kaas doen het altijd goed bij feestjes.

De kids aten een lekker broodje met knakworst. Zoals je ziet vlogen de broodjes weg, ik kon geen foto meer maken van de volle schaal.

En eten voor ons. Broodje bal, kipsate, stokbrood met smeersels en pastasalade.

Op maandag na Koningsdag trok ik het weekend nog even door met de meiden. We gingen naar Sprookjeswonderland. Ik nam foodpost mee. De nieuwe broodjes van No Fairytales (en dat in het sprookjesbos) en een NaturNes knijpzakje voor Jill

Zo zagen alle tussenliggende dagen er uit. Achter de laptop..

.. of in de keuken om recepten te testen.

Dit recept viel mega in de smaak. Ik denk dat wij dit thuis vaak nog gaan eten.

Het was wel gek dat de gerechten deze keer niet op de foto hoefden. Maar ook fijn, want dit scheelde me heel veel tijd.

<3 Deze sticky toffee cake bij De bakker van na een lange dag achter de laptop.

 

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
1 comment

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk