Ga naar de inhoud

Vispotje uit de wok

Dit vispotje uit de wok is snel en eenvoudig klaar te maken en heeft ook nog eens weinig ingrediënten. Ideaal als je na een lange werkdag snel eten op tafel wilt hebben.
20 minuten Voorbereidingstijd

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht

Bereidingswijze

Stap 1
Verdeel peper, zout en citroensap over de visfilets. Bak de vis 2-3 minuten in een koekenpan (of wok) met olie aan.
2
Stap 2
Schep de vis uit de pan (houdt warm door bijvoorbeeld af te dekken met aluminium folie). Bak de spekjes aan. Voeg de groenten bij de gebakken spekjes. Roerbak de groenten 5 minuten, voeg vervolgens de krieltjes hierbij. Bak dit nog ongeveer 5 minuten.
3
Stap 3
Voeg de bouillon, kookroom en mosterd toe. Verwarm dit, en leg de vis erin. Strooi de verse kruiden er over.
4
Stap 4
Eet smakelijk.

Bron: Boodschappen 8-2012

Vispotje uit de wok

Vis. Dit is eens iets anders met vis.

Niet veel ingrediënten, geen snijwerk.
Dus niet moeilijk, geen gedoe, ideaal na een lange werkdag.
En ontzettend lekker. Punt.

Vis, wokgroenten, krieltjes en spekjes.
Voor de smaak voeg je er kookroom, visbouillon, mosterd, peper, zout en citroensap aan toe.

Makkelijk, snel, eens iets anders met vis én lekker.
En ook wel gezond lijkt me.
Wat wil je nog meer?

Het recept? Oké, hier komt ie:

Bekijk ook andere recepten
Salade van geroosterde biet met appel en pistache 3 bieten biet 85 gram rucola 0,5 avocado 0,5 appel, in blokjes 80 gram zachte geitenkaas 2 el gepelde pistachenootjes (of walnoten) Voor de dressing: 4 eetlepels balsamicoazijn 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 theelepel mosterd 1 theelepel honing zout en peper Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de bieten en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Verpak in aluminiumfolie en rooster 30 minuten in de oven. Laat de biet hierna afkoelen en snijd ze in partjes. Maak de dressing door de ingrediënten te mengen in een kommetje. Verdeel rucola over een groot bord of schaal. Verdeel hierover partjes avocado, partjes geroosterde rode biet en blokjes appel. Verdeel hierover verkruimelde geitenkaas en bestrooi met grof gehakte pistachenootjes. Verdeel tot slot de dressing over de salade van rode biet
Fruitpizza met koekbodem
Aardappelsalade met geroosterde bloemkool
Aziatische Kipspiesjes met honing en knoflook

3 reacties

Elbrich

exact wat ik nog in de koelkast had! Heerlijk! en snel klaar ook nog!

Laat een bericht achter

Vera

Hm ,die ga ik vanavond voor mezelf maken de mannen geb. aardappeltjes met sla en ik vispotje uit de wok

Laat een bericht achter

Elly

Hmmm, vanavond voor de tweede keer het vispotje maken. Inderdaad lekker en makkelijk! Afgelopen zondeag de hartige taart met broccoli en kip gemaakt wordt ook een blijvertje en zondag a.s. de wraptaart maken. Spannend! Goed bezig, Brenda!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op