Go Back
–+ servings

Kapsalon met zoete aardappel

30 minuten
2 personen

Ingrediënten

  • 2 grote zoete aardappelen
  • 1 grote rode ui
  • 125 gram champignons
  • 1 rode paprika
  • 300 gram kipshoarma
  • knoflooksaus - naar smaak
  • groene peper
  • lente ui
  • zout en peper
  • 1/3 theelepel paprikapoeder

Bereiding

  • Was de zoete aardappelen en snijd ze in frieten. Breng de zoete aardappelen op smaak met zout, peper en paprikapoeder en verdeel hier een klein beetje olijfolie over. Rooster de zoete aardappelen in de oven (25 minuten op 200 C) of in de airfryer (15 minuten op 200 C).
  • Snijd de ui in ringen en bak dit in een koekenpan met olie aan. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in reepjes en bak dit met de ui mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • Bak de kipshoarma in een andere koekenpan rondom aan en gaar.
  • Snijd de peper en lente ui in ringen.
  • Verdeel de zoete aardappelen over de borden en leg het ui-mengsel hierop. Doe daarna de kipshoarma er bij en maak af met knoflooksaus, ringen lente ui en groene peper.
Pin dit recept
Afdrukken