Go Back
–+ servings

Wraps met pompoen, spinazie en kipshoarma

25 minuten
4 stuks

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 1 rode ui
  • 400 gram pompoenblokjes
  • 400 gram verse spinazie
  • 350 gram kipshoarma
  • geitenkaas of feta voor erbij
  • olijfolie om in te bakken
  • zout en peper

Bereiding

  • Kook de pompoenblokjes 10 minuten voor.
  • Fruit de ui aan in een koekenpan met olijfolie. Doe hierna de spinazie er bij en roerbak dit mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • Bak in een andere pan met olijfolie de kipshoarma aan.
  • Bak de pompoenblokjes en de kipshoarma kort mee met het spinaziemengsel .
  • Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de wraps met het spinazie/pompoen/kipmengsel en betrooi met verkruimelde geitenkaas of feta.
  • Rol de wraps op en geniet van dit lekkere maaltje.
Pin dit recept
Afdrukken