Go Back
–+ servings

Bliss balls met kokos, pindakaas en chocola

15 minuten
10 -12 stuks

Ingrediënten

  • 150 gram amandelen blank, zonder bruin velletje
  • 1 theelepel agavesiroop
  • snuf zout
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 1 eetlepel water
  • 100 gram kokosrasp
  • 50 gram chocolade ik gebruikte puur en wit

Bereiding

  • Doe de amandelen met de agavesiroop, de snuf zout en de eetlepel pindakaas in de keukenmachine. Draai net zo lang totdat de amandelen een pasta zijn geworden. Voeg eventueel een eetlepel water toe, maar doe dit echt pas na een tijdje! De amandelen hebben even de tijd nodig om een pasta te worden.
  • Roer dan de kokosrasp door de amandelpasta.
  • Vorm met je handen balletjes van 2-3cm doorsnede. Leg ze daarna in de koelkast om op te stijven.
  • Verwarm de chocolade in de magnetron tot deze net aan gesmolten is. Verdeel de gesmolten chocolade over de bliss balls en laat ze dan uitharden in de koelkast.
  • Bewaar de bliss balls in de koelkast. Ze zijn ongeveer 1 week houdbaar.
Hoofdgerecht
Pin dit recept
Afdrukken