Go Back

Burrito panini met kip

30 minuten

Ingredi├źnten

  • 3 kipfilets
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 courgette
  • blikje tomatenpuree
  • 6 grote tortilla wraps
  • geraspte kaas
  • zout en peper
  • olie om in te bakken

Bereiding

  • Snijd de kipfilet in kleine blokjes, breng op smaak met zout en peper en bak dit in een koekenpan rondom aan.
  • Snipper de ui en snijd de paprika's en courgette in blokjes. Bak de ui mee met de kipfilet en voeg na een paar minuten de overige groeten toe. Bak dit 10 minuten mee tot het mooi zacht is geworden.
  • Doe de tomatenpuree bij de groenten en bak dit ook even mee. Eventueel kun je een paar eetlepels water toevoegen, als je wilt dat het geheel smeu├»ger wordt.
  • Verwarm de contactgrill voor.
  • Verdeel de vulling over het midden van de wraps. Verdeel hierover geraspte kaas.
  • Vouw de wraps dicht zoals je ook een loempia dichtvouwt. Vouw eerst de buitenkanten naar binnen en rol de wraps vervolgens op.
  • Leg de pakketjes wraps tussen de contactgrill zodat je dit kun bakken als een panini. Hierdoor krijgt de burrito mooie grillstrepen en wordt hij een beetje krokant, terwijl de kaas binnenin lekker smelt.

Tip:

Contactgrill