Go Back

Makreelsalade met tomaatjes met Crispy Salad Topping

20 minuten

Ingrediƫnten

  • 100 gram couscous
  • 2 gerookte makreelfilets
  • 2 eetlepels kwark
  • 2 handjes gemengde sla
  • halve avocado
  • 8 cherry tomaatjes
  • 2 eetlepels Crispy Salad Topping - Garlic Pepper
  • halve eetlepel extra vergine olijfolie

Bereiding

  • Plaats de couscous in een diep bord, voeg kokend water toe tot het net onder staat. Laat de couscous hier 15 minuten in wellen.
  • Verwijder de graatjes van de makreel en trek het met een vork uit elkaar zodat er kleinere stukjes ontstaan. Meng de stukken makreel met de kwark.
  • Snijd de avocado in blokjes en de halveer de tomaatjes.
  • Roer de olijfolie door de gewelde couscous. Verdeel dit over twee kommetjes en verdeel hierover de sla. Lepel het makreelmengselĀ erover en verdeel hierover de blokjes avocado en tomaatjes. Bestrooi de salade tot slot met de Crispy Salad Topping - Garlic Pepper.