Leg een wrap op een snijplank of in een springvorm (zie tips) en besmeer deze met de helft van het roomkaas-pesto mengsel. Besmeer dit met de overige pesto en bestrooi dit gelijkmatig met de snippers Parmezaanse kaas. Beleg dit met plakjes gerookte kipfilet (gebruik hiervan maximaal de helft). Leg hier de tweede wrap op en besmeer dit met het overige roomkaas-mengsel.
Snijd de rucola iets fijner en strooi dit over de roomkaas-laag die je hebt aangebracht. Beleg dit met de overige plakjes kipfilet en dek dit af met de laatste wrap. Druk dit aan zodat de lagen goed aan elkaar zitten.
Dek de wraptaart af met huishoudfolie , laat dit ongeveer een uur (of langer) opstijven in de koelkast.
Verwijder het folie en snijd de zijkanten van de taart zodat een groot vierkant ontstaat. Snijd dit in vierkante hapjes, (ongeveer 25 stuks)
Tips:
Maak de grote wraptaart in een springvorm, zo kun je de roomkaas gemakkelijk gelijkmatig smeren. !En kun je de taart beter vervoeren naar de koelkast.
Deze hapjes kun je goed voorbereiden en vooraf maken. Bewaar de hapjes in een afgesloten bakje !in de koelkast. Wil je hapjes opstapelen? Plaats er dan een velletje bakpapier tussen zodat de !hapjes niet aan elkaar plakken.