Go Back
+ servings

Nachoschotel met kip

30 minuten
+ 25 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 3 kipfilets
  • 1,5 theelepel burrito of tacokruiden
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 250 ml tacosaus maak de lekkerste tacosaus met dit recept
  • 1 zak nacho’s 150 gram
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel mini jalapeño uit pot in plakjes gesneden
  • 100 gram oude geraspte kaas
  • olie om in te bakken

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 °C en vet een ovenschaal in.
  • Snijd de kip in blokjes, breng dit op smaak met de kruiden en bak dit in olijfolie in een koekenpan rondom aan.
  • Snijd de courgette en paprika in blokjes en bak dit 5 minuten met de kip mee. Snijd de tomaten ook in blokjes.
  • Voeg hierna de tacosaus toe en meng alles door elkaar. Verdeel dit in de ingevette ovenschaal.
  • Verdeel de nacho’s over de ovenschaal en verdeel hierover de tomatenblokjes, stukjes jalapeño pepers en geraspte kaas.
  • Verwarm de nachoschotel 25 minuten in de oven tot het een mooie goudbruine korst heeft. Serveer het hierna direct, lekker met guacamole, crème fraîche of zoetzure saus