Go Back

Ontbijtpannenkoekjes van banaan

20 minuten

Ingrediƫnten

  • 2 eieren
  • 1 banaan plus extra voor de garnering
  • 2 eetlepels havermout
  • snuf kaneel
  • olie om in te bakken

    Serveer met:

    • maple syrup
    • blauwe bessen
    • extra banaan voor garnering

    Bereiding

    • Snijd de banaan in stukjes. Meng in een blender of staafmixer de plakjes banaan met eieren, havermout en kaneel.
    • Verhit boter of olie in een koekenpan, bak de pannenkoekjes aan beide kanten bruin. Keer de pannenkoekjes voorzichtig om. Zorg ervoor dat je het vuur niet te hoog zet, de pannenkoekjes verkleuren snel.
    • Door de banaan zijn de pannenkoekjesĀ zoet van zichzelf. Garneer de pannenkoekjes met plakjes banaan en bosbessen. Eventueel kun je dit eten met een beetje maple syrup of poedersuiker.