Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Carpaccio spiesje met truffelmayonaise
Ingrediënten
▢
2
grote wraps
▢
1
eetlepel
truffelmayonaise
▢
250
gram
ossenhaas
heel dun gesneden
▢
2
handjes rucola
▢
4
plakjes
oude kaas
▢
1
eetlepel
zongedroogde tomaten
▢
1
theelepel
kappertjes
▢
2
eetlepels
pijnboompitjes
Extra benodigd:
4 grote sateprikkers
Bereiding
Beleg de wraps in het midden van links naar rechts met de plakjes ossenhaas. Besmeer dit met truffelmayonaise en verdeel hier de rucola over.
Bestrooi met snippers oude kaas, zongedroogde tomaten, kappertjes en pjinboompitjes.
Rol de wraps op en snijd dit in plakjes.
Rijg de carpacciorolletjes aan de sateprikkers.