Go Back

Caprese pastasalade

25 minuten

Ingrediënten

  • 250 gram fusilli
  • 3 eetlepels pijnboompitjes
  • 3 rijpe tomaten
  • 2 handjes verse basilicum
  • 1/4 krop ijsbergsla
  • 1 bol buffel mozarella
  • 2,5 eetlepel goede balsamico azijn
  • zout en peper

Bereiding

  • Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Giet de pasta af en laat het even afkoelen.
  • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin. Snijd de tomaten in blokjes en basilicum fijn.
  • Snij de mozzarella ook in blokjes en de ijsbergsla fijn.
  • Meng de gekookte pasta met de balsamico azijn, en breng op smaak met een beetje zout en peper.
  • Meng de pasta met de blokjes tomaten, verse basilicum, ijsbergsla en de mozzarella.
  • Verdeel tot slot de geroosterde pijnbompitjes door de salade.
Pin dit recept
Afdrukken