Go Back

Kwarkglaasje met bitterkoekjes, mango en paaseitjes

15 minuten

Ingrediƫnten

  • 350 gram kwark of Griekse yoghurt
  • 1 mango
  • 12 bitterkoekjes
  • 18 paaseitjes

Bereiding

  • Schil de mango, snijd de pit er uit en snijd de mango in kleine blokjes. Snijd 9 bitterkoekjes in blokjes en hak 12 paaseitjes in stukken.
  • Meng de kwark met 3/4 van de blokjes mango, de blokjes bitterkoekjes en de gehakte paaseitjes.
  • Verdeel het kwarkmengsel over 6 glaasjes. Halveer de overige bitterkoekjes en paaseitjes. Garneer de glaasje met een half bitterkoekje, 2 halve paaseitjes en de overige mangoblokjes.
  • Tip: dit toetje kun je 2 a 3 uur van te voren maken. Bewaar de glaasjes in de tussentijd afgedekt in de koelkast.
Pin dit recept
Afdrukken