Go Back

Paas Rocky Road

30 minuten
+ 2 uur

Ingrediënten

  • 50 gram ongezouten boter
  • 125 gram witte chocolade
  • 80 gram schuddebuiken of verkruimelde speculaasjes
  • 40 gram chocoalade paaseieren
  • 15 gram smarties

    Extra benodigd; een bakvorm, bakblik of ovenschaal van 12 x 12

      Bereiding

      • Bekleed de bakvorm met bakpapier.
      • Breek de chocolade in stukjes en snijd de boter in blokjes. Smelt de boter samen met de chocolade op zacht vuur in een pannetje. Blijf dit goed doorroeren.
      • Giet de helft van het chocolademengsel in een andere kom, dit hou je apart voor de topping. Meng door de andere helft van het chocolademengsel de 2/3 van de schuddebuikjes en 1/2 van de smarties. Zorg er voor dat het goed gemengd is.
      • Giet het chocolademengsel in de bakvorm en verdeel het goed. Giet hierover de witte chocolade die je apart hebt gehouden. Smeer dit goed uit en strooi hierover de overige schuddebuikjes en smarties over en druk de paaseieren er in.
      • Laat de paas rocky road minimaal 2 uur opstijven in de koelkast voor je het aansnijdt.