Go Back

Nacho’s met gehakt

+ 25 minuten

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 150 gram rundergehakt
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 150 gram nacho's
  • 100 gram geraspte jong belegen kaas
  • 1 avocado
  • 3 eetlepels creme fraiche
  • sap van 1/4 citroen
  • 8 cherry tomaatjes
  • olijfolie om in te bakken
  • zout en peper

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • Snijd de ui fijn en fruit dit in olijfolie aan. Voeg het gehakt er bij en bak dit rul. Doe de paprikapoeder er bij en breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel 1/3 van de nacho's over een bord of ovenschaal. Verdeel hierover 1/3 van het gehaktmengsel en 1/3 van de geraspte kaas. Herhaal deze stappen nog twee keer tot alles op is. Verwarm de nacho's 15 minuten in de oven.
  • Pureer ondertussen de avocado met 1 eetlepel crème fraiche, zout en peper, 3 cherry tomaatjes en de citroensap.
  • Snij de overige tomaatjes in blokjes.
  • Schep de guacamole en overige creme fraiche over de nacho's, en bestrooi tot slot met de tomaatjes. Serveer de warme nacho's hierna direct.