Go Back

Caeserwraps

25 minuten

Ingrediƫnten

  • 200 gram kipfilet
  • 2 sneden boerenbrood
  • 6 plakjes gerookt ontbijtspek
  • 2 eieren
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • halve komkommer
  • 1 avocado
  • 150 gram ijsbergsla
  • 4 wraps
  • olijfolie
  • zout en peper

    Voor de dressing:

    • 3 eetlepels mayonaise of dikke yoghurt
    • 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
    • 1/2 eetlepel citroensap
    • 1 eetlepel mosterd
    • 2 theelepels worcestersaus
    • snuf knoflookpoeder
    • zout en peper

    Bereiding

    • Verwarm olijfolie in een koekenpan. Bestrooi de kipfilet(s) met zout en peper. Bak de kipfilet de koekenpan rondom aan en laat het hierna op zacht vuur garen. Snijd de kip hierna in blokjes.
    • Besprenkel het brood met olijfolie en grill het in de oven of een grillpan krokant. Breek het hierna in grove stukken.
    • Bak de spek in een droge koekenpan krokant aan beide kanten. Laat de spek hierna uitlekken op keukenpapier en snijd het in grove stukken.
    • Kook de eieren in ruim water gaar. Pel de eieren en snijd ze in blokjes.
    • Rasp de Parmezaanse kaas grof. Snijd de komkommer in stukjes, de avocado in blokjes en snijd de sla grof.
    • Bereid de dressing door de mayonaise te mengen met geraspte Parmezaan, citroensap, mosterd, worcestersaus, knofkookpoeder, zout en peper.
    • Meng de dressing door de sla en roer hier vervolgens de kip, ei Parmezaanse kaas, komkommer en avocado door. Verdeel tot slot de spek en croutons over de salade.
    • Verdeel de salade over de wraps en rol deze op.