Go Back
+ servings

Pepernootrotsjes

15 minuten
+ 2 uur
20 stuks

Ingrediënten

  • 200 gram melkchocolade
  • 1 doos schuddebuikjes
  • 1/2 theelepel koekkruiden
  • nootjes
  • 75 gram witte chocolade

Bereiding

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Breek de chocolade in stukjes (melk en witte chocolade) en voeg dit samen met de koekkruiden in een magnetronbestendige kom. Smelt de chocolade in de magnetron op een hoge stand telkens 30 seconden. Roer het na 30 seconden goed door en plaats het nog een keer in de magnetron. Herhaal dit tot de chocolade gesmolten is.
  • Roer de schuddebuikjes en pinda's door de chocolade. Maak hoopjes op de bakplaat en laat dit opstijven op een koele plaats. Gebruik hiervoor liever niet de koelkast, hier worden de hoopjes dof van.

Pepernootrotsjes