Go Back
–+ servings

Warme chocomelk met speculaaskruiden

15 minuten
1 beker

Ingrediënten

  • 50 gram pure chocolade
  • 250 ml melk
  • 1/4 theelepel bruine suiker
  • snuf zout
  • 1/4 theelepel speculaaskruiden plus extra om te garneren
  • 2 eetlepels geklopte slagroom

Voor de toppings:

  • mini marshmallows
  • schuddebuikjes
  • truffelpepernoten

Bereiding

  • Hak de chocolade in stukjes.
  • Verwarm de melk in een pannetje op het vuur.
  • Roer de stukjes chocolade door de warme melk. Roer dit goed door zodat de chocolade smelt. Doe de bruine suiker, een snufje zout en speculaaskruiden er bij.
  • Schenk de chocolademelk in een groot glas of beker.
  • Verdeel de slagroom er op, bestuif dit met speculaaskruiden. Maak de warme chocomel met speculaaskruiden af met mini marshmallows, schuddebuiken en pepernoten.
Pin dit recept
Afdrukken