Go Back
+ servings

Kerstkrans van knakworstjes – Pigs in blankets – Video

20 minuten
+ 15 minuten
24 stuks

Ingrediënten

  • 1 rol croissantdeeg
  • 24 mini knakworstjes
  • 2 eetlepels fijne mosterd
  • 1 eigeel
  • zout en peper
  • 1 takje rozemarijn plus extra voor decoratie
  • ketchup voor erbij

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Snijd het croissantdeeg over de lengte in repen. Hak de blaadjes van de rozemarijn fijn.
  • Besmeer met de stukjes croissantdeeg met mosterd. Bestrooi met rozemarijn.
  • Rol de mini knakworstjes in het deeg, zorg er voor dat de uiteinden van de worstjes nog zichtbaar zijn. Leg de rolletjes op de bakplaat in een krans. Zorg ervoor dat de rolletjes deeg elkaar raken.
  • Besmeer met de eidooier, bestrooi met zout en eventueel peper en nog een beetje rozemarijn.
  • Bak 15 minuten in de oven.
Pin dit recept
Afdrukken