Go Back

Carpaccio pastasalade

25 minuten

Ingrediënten

  • 1 pakje carpaccio vlees circa 100 gram vlees
  • 150 gram pasta
  • 1 eetlepel zongedroogde tomaatjes
  • 2 handjes rucola
  • halve eetlepel kappertjes
  • 2 eetlepels snippers oude kaas
  • 2 eetlepels pijnboompitjes
  • 1 eetlepel witte wijn azijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel honing
  • peper en zout

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  • Meng de witte wijn azijn met olijfolie en honing en breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de zongedroogde tomaatjes en kappertjes in stukjes. Snijd (of scheur) het carpacciovlees in grove stukken.
  • Meng de gekookte pasta met de dressing, roer dit goed door elkaar zodat de dressing mooi verdeeld is.
  • Voeg vervolgens de rucola, het carpaccio vlees, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en oude kaas toe. Meng dit door elkaar en bestrooi tot slot met de pijnboompitjes.