Go Back

Borrelbrood gevuld met mozzarella

Ingredi├źnten

  • 1 rol pizzadeeg
  • 2 bollen mozzarella
  • 20 gram gesmolten boter
  • 2 takjes verse basilicum
  • 2 takjes verse peterselie
  • 1 takje rozemarijn
  • 80 gram Parmezaan geraspt

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 ┬░C.
  • Snijd de mozzarella in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm.
  • Rol het deeg wat meer uit en snijd het in vierkantjes van 2 bij 3 cm.
  • Verpak de blokjes mozzarella in het pizzadeeg. Leg de bolletjes met de vouwkant naar beneden op de bakplaat in de vorm van een kerstboom. Bak dit 8 minuten in de oven.
  • Hak de kruiden ondertussen fijn.
  • Bestrijk de kerstboom met de gesmolten boter en bestrooi dit met de gehakte kruiden en Parmezaan. Verwarm de het borrelbrood hierna nog 12 minuten in de oven tot het deeg gaar is en goudbruin is gekleurd.
  • Lekker met tomatensaus of pizzasaus er bij om in te dippen.