Go Back

Burrito’s met kip en paprika

40 minuten

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 3 paprika's ik nam drie kleuren
  • 1 tl paprika poeder
  • 4 eetlepels crème fraiche
  • 4 wraps
  • 75 gram extra belegen geraspte kaas
  • olijfolie om te bakken
  • zout en peper

Bereiding

  • Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • Snijd de kipfilet in reepjes en bak dit in een koekenpan met olijfolie aan.
  • Snijd de paprika's in reepjes en bak dit met de kip mee. Breng op smaak met zout, peper en 1/2 van de paprika poeder. Roer de overige paprika poeder door de crème fraiche.
  • Verdeel 2 theelepels crème fraiche over een wrap en beleg dit met het kipfilet mengsel. Rol de wrap op en leg hem in de ovenschaal. Doe hetzelfde met de overige wraps. Bestrooi de wraps met geraspte kaas en verwarm 20 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en goudbruin kleurt.
  • Serveer de burrito's met kip en paprika direct.
Pin dit recept
Afdrukken