Go Back

Bacon and Egg muffins

15 minuten
+ 15 minuten

Ingredi├źnten

  • 2 boterhammen
  • 4 plakjes spek
  • 4 eieren
  • 3 eetlepels geraspte kaas
  • bieslook

    Extra benodigd: een muffintray

      Bereiding

      • Verwarm de oven voor op 200┬║C, vet de muffintray in.
      • Bak de spek in een droge koekenpan even aan beide kanten aan. Niet te lang, het moet nog wel flexibel blijven.
      • Snijd cirkels uit de boterhammen en leg ze op de bodem van de muffinvormpjes. Leg de gebakken spek lang de randen van de mufinvorm, druk het aan zodat het tegen het brood aan zit. Verdeel de kaas over de vormpjes.
      • Breek de eieren boven de vormpjes. Bestrooi met peper en zout.
      • Bak de muffins 10 tot 15 minuten in de oven. Tot jij vindt dat de eidooier goed gekookt is. Serveer de bacon and egg muffins met verse bieslook.