Go Back
+ servings

Salade van paling met roggebrood

20 minuten
4 personen, bijgerecht

Ingrediënten

  • 150 gram gerookte palingfilet
  • 50 gram Hollandse garnalen
  • 75 gram ijsbergsla
  • ½ gele paprika
  • 1/3 komkommer
  • 3 stengels lente ui
  • 1 plakje roggebrood
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel honing
  • snuf peper

Bereiding

  • Snijd de gerookte paling in stukjes. Snijd de paprika en komkommer in blokjes. Snijd de lente ui in ringen en het roggebrood in stukjes.
  • Meng de mayonaise met honing en een snuf peper. Roer dit door de ijsbergsla.
  • Verdeel de ijsbergsla over een groot bord of een schaal. Verdeel hierover de blokjes paprika en komkommer en de ringen lente ui. Verdeel hierna de garnaaltjes over de salade met de paling. Maak de salade af met de stukjes roggebrood.
Pin dit recept
Afdrukken