Extra benodigd: springvorm met een diameter van 21 cm
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
Smelt in een steelpan op laag vuur de chocolade met de roomboter. Roer goed door en haal de pan van het vuur zodat het mengsel kan afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop de eieren met de kristalsuiker, vanillesuiker en het zout op. Roer het afgekoelde chocolademengsel hierdoor.
Spatel het zelfrijzend bakmeel en cacaopoeder door het beslag.
Verdeel het beslag over de springvorm en bak de taart 40 minuten in de oven.
Laat de taart in 2 uur volledig afkoelen in de springvorm.
Verwarm de witte chocoalde voor de topping in de magnetron of au bain-marie en verdeel dit over de taart. Verdeel hierover de paaskoekjes en chocolade paaseieren.
Laat de taart een half uurtje opstijven voor je de paastaart aansnijdt.