Go Back

Portabella gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella

Ingrediënten

  • 4 portabella's
  • 3 handen spinazie
  • 2 tenen knoflook
  • half blikje gepelde tomaten
  • 1 bol mozzarella
  • Parmezaanse kaas
  • halve theelepel Italiaanse kruiden
  • peper en zout

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Borstel de portabellas en verwijder de stelen, snijd deze fijn. Pers de teentjes knoflook. Wok de spinazie met knoflook en steeltjes van de portabella.
  • Snijd de gepelde- en cherry tomaten in stukjes, verwarm dit samen met tomatensap in een pannetje.
  • Voeg Italiaanse kruiden, peper en zout bij de tomaten.
  • Snijd de mozzarella in plakken.
  • Vul de portabella's met een beetje tomatenmengsel, spinazie en nog een beetje tomatenmengsel.
  • Leg hier een plakje mozzarella op. Verdeel hier een beetje Parmezaanse  kaas en Italiaanse kruiden over.
  • Verwarm de gevulde portabella's 15 minuten in de oven.
Pin dit recept
Afdrukken