Go Back
+ servings

Cordon bleu met salami en mozzarella

20 minuten
+ 20 minuten
4 stuks

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt rundergehakt
  • 1 eetlepel gehaktkruiden
  • 1 ei
  • paneermeel
  • ½ eetlepel ketchup
  • 1 theelepel oregano
  • ½ eetlepel groene pesto
  • 4 plakjes salami achterham
  • 4 reepjes mozzarella jong belegen kaas
  • boter om in te bakken

Bereiding

  • Meng het gehakt met de gehaktkruiden, ei, paneermeel, ketchup en organo. Kneed goed door. Verdeel het gehakt in 4 porties.
  • Maak van ieder portie gehakt een platte hamburger. Besmeer het midden van de hamburgers met een klein beetje van de pesto. Rol de reepjes mozzarella in een plakje salami en leg dit ook in het midden. Vouw de hamburger dicht, en kneed dit zodat het salami pakketje er helemaal in zit.
  • Bak de Italiaanse cordon bleu in boter of olijfolie in een koekenpan rondom aan. Of verwarm hem op een barbecue (gebruik eventueel een aluminium schaal om de cordon bleus in te bakken).
Pin dit recept
Afdrukken