Go Back
+ servings

Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen

25 minuten
4 stuks

Ingrediënten

  • 1 verse zalmfilet
  • 1 verse kabeljauwfilet
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 2 citroenen

Extra benodigd:4 satéprikkers

    Bereiding

    • Week de satéprikkers in een bakje met water.
    • Dep de vis droog en snijd beide in 8 gelijke blokjes. Roer de pesto door de vis en laat dit in een afgedekt schaaltje minimaal 20 minuten even staan.
    • Snijd van de citroenen 8 mooie plakjes.
    • Rijg per satéprikker achtereenvolgens eerst een blokje kabeljauw, vervolgens een dubbel gevouwen schijfje citroen, blokje zalm, blokje kabeljauw, dubbel gevouwen schijfje citroen en tot slot een blokje zalm.
    • Bak de visspiesjes op de barbecue rondom gaar.

    Tip:Gebruik een aluminium bakje om de visspiesjes op te bakken